Kladionice vole Feminnemke, prognozira im se visoko četvrto mjesto



IAKO mnogi smatraju da je pjesma "Lako je sve" grupe Feminnem plagijat, kladionice već sada prognoziraju visoki plasman ovogodišnjoj pobjednici Dore. Budući da svi pamtimo crnu prošlost hrvatskih pjesama na natjecanju za pjesmu Europe, pozitivne prognoze prema kojima će Feminnemke završiti kao četvrte, i više su nego zadovoljavajuće.

Kao pobjednica bi trebala završiti Norveška, a slijede je Rusija i Irska. Dakle, ukoliko uložite sitnih deset kuna na dobitak Hrvatske, osvojit ćete 140, za četrnaest puta više od uloženog. Komentari na našu pobjedničku pjesmu diljem svijeta su pozitivni, a osim domaćih, i strani obožavatelji Eurosonga predviđaju Feminnemkama svijetlu budućnost.

Da se Hrvatska može nadati dobrom rezultatu, govori i činjenica da je na jednom stranom eurovizijskom portalu jedan Englez komentirao da će ove godine definitivno novac na kladionici uložiti u hrvatsku pobjedu. "Zagreb 2011.", zaključio je.

Ova činjenica dolazi kao velika pohvala s obzirom na to da su Englezi poznati kao veliki kritičari hrvatskih pjesama. Osamnaesta Dora bila je treća sreća za pjevačice, koje su već jedanput išle na Eurosong. Tada su predstavljale BIH te osvojile 14. mjesto, a prošle godine pobjedu im je oteo Igor Cukrov s pjesmom "Lijepa Tena".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.