Klinac posumnjao da mu roditelji lažu o Zubić Vili pa proveo genijalan eksperiment da ih razotkrije

Ilustracija: Instagram/Twitter

SVI klinci kad-tad prestanu vjerovati u Djeda Božićnjaka, uskrsnog zeca i slične bajke. Sin Fahda Ahmada vrlo je brzo shvatio da ne postoji Zubić Vila, a svoje roditelje je s tom istinom suočio provodeći dosjetljiv eksperiment, piše Mashable.

"Upravo sam saznao da je naš sin proveo eksperiment na nama. Tri dana nije nikom rekao da mu je ispao zub. Uporno ga je držao pod jastukom, ali ništa nije dobio. Kad nam je četvrti dan rekao da je ostao bez zuba, ujutro ga je pod jastukom umjesto zuba dočekao novac. Nakon toga suočio nas je sa svojim znanstvenim otkrićem da Zubić Vila ne postoji", napisao je ponosni tata na Twitteru.

Dosjetljivost njegovog sina brzo se proširila društvenim mrežama te je objava u samo četiri dana dobila gotovo 710 tisuća lajkova, a podijeljena je gotovo 150 tisuća puta.

"On je vrlo radoznalo dijete i voli misliti svojom glavom", ispričao je Ahmad za Mashable i objasnio da nisu ništa primijetili jer se radilo o kutnjaku.

Dječak je tek dva tjedna kasnije mami rekao za svoj eksperiment, a ona mu je priznala da Zubić Vila zaista ne postoji, no zamolila ga je da to ne otkrije svojoj mlađoj braći.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.