Klinci znaju najbolje: Winehouse savjete prima od trinaestogodišnjeg kumčeta

RJEŠENJE svih svojih problema britanska pjevačica Amy Winehouse odlučila je potražiti u savjetima svoga trinaestogodišnjeg kumčeta. Najpoznatijabuntovnica britanske glazbene scene posljednjih godina iza sebe ima razvod te neprekidnu borbu s alkoholom i ovisnošću o drogama.

Jedina osoba kojoj Amy vjeruje i koju smatra najboljom prijateljicom te kojoj je prepisala novu izdavačku kuću, prema svemu sudeći, je njeno kumče Dionne Bromfield.

"Jako često dođem k njoj i kažem, Dionne, ne znam što da napravim u vezi ovoga. Ona uvijek kaže nešto što ima smisla. Dionne i ja smo najbolje prijateljice. Ona mi nije samo kumče, već i najbolja prijateljica. Često zajedno sviramo gitaru i pjevamo", ispričala je Amy, koja priznaje da se ona i Dionne katkad toliko zabavljaju zajedno da ne naprave ništa od posla.

"Prije sedam godina kada sam potpisala prvi ugovor s izdavačkom kućom započela je moja profesionalna karijera. No ja nisam baš dobra u tim korporativnim stvarima, ja sam dobra u kreativnom stvaranju. Direktor izdavačke kuće sam ja, ali sve što ja i Dionne radimo su kreativne aktivnosti, nismo dobre u poslovnim stvarima. To jednostavno nismo mi. To je sranje", rekla je Amy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.