Knoll: Bila sam izbačena iz dvije gimnazije, imala sam puno neopravdanih izostanaka

Foto: Instagram

Ivana Knoll je u live prijenosu na TikToku odgovarala na pitanja pratitelja. Jedna od tema bila je obrazovanje. Hrvatska navijačica diplomirala je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a sada je otkrila detalje svog prijašnjeg obrazovanja. Pritom je otkrila da je bila izbačena iz dvije gimnazije.

"Bila sam izbačena iz dvije gimnazija. Prvi put zbog kašnjenja na sat jer nisam smjela dobiti neopravdani izostanak s obzirom na to da sam ih već imala previše. Jedna djevojka je doslovno natjerala razrednicu da me zapiše. Kada sam stigla u školu, obaviještena sam o tome što se dogodilo. Na odmoru, u hodniku, napala sam tu djevojku i udarila je šakom u glavu", ispričala je Knoll.

"Što se tiče drugog izbacivanja, ne sjećam se baš svih detalja i iskreno nisam sigurna što se točno dogodilo. Imala sam velik broj neopravdanih izostanaka, a razrednica je jednostavno obavijestila moje roditelje da sam izbačena. Mislim da je ona možda imala neku ulogu u tome", dodala je.

Nedavno slomila nogu

Pratiteljima je ovom prilikom ispričala i kako je slomila nogu tijekom ljetovanja u Grčkoj.

"Dok sam boravila na Mykonosu, odlučila sam izaći i malo se opustiti uz čašu pića. Nažalost, bila sam u štiklama i dok sam hodala, zapela sam za kanal. Zbog toga sam pala, a noga mi je pukla", ispričala je Ivana.

Unatoč ozljedi, Knoll je rekla da neće otkazati svoje DJ nastupe te da će već sljedeći mjesec nastupiti u Njemačkoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.