Koje essence proizvode ubaciti u svoju kozmetičku torbicu ove jeseni i zime?

Foto: Press

S ESSENCE ažuriranjem asortimana za sezonu jesen / zima 2021. postigli smo cilj: Ponosni smo što od sada svi naši novi proizvodi imaju samo veganske sastojke.

Naravno, svi essence proizvodi kao i do sada su cruelty-free.

Mnogi naši novi proizvodi također ispunjavaju moto "koža prva, šminka druga". 

Fokus je na Clean Beauty* i njegujućim sastojcima proizvoda – osjećaj proizvoda je tako dobar, uz to i lijepo izgledaju i njeguju našu kožu vrijednim sastojcima. Rezultat: prirodno blistav ten koji pruža savršenu osnovu za prirodan izgled s cijelokupnim sjajem. HELLO, GOOD STUFF! asortimanu s najmanje 90% prirodnih sastojaka pridružili su se CICA krema za lice, sleeping maska za lice, serum za lice i biljni sprej za lice. Također potpuno novo: PRIME + STUDIO MULTI-ACTION + zaštitni primer - svakodnevni pratitelj s UV filterom i zaštitom od stresa od plavog svjetla. Naši novi essence proizvodi za usne ne izgledaju samo lijepo, oni također njeguju usne bogatim sastojcima.

Strong performance – ovo se posebno odnosi na naše nove proizvoda za oči: inovativna DOUBLE TROUBLE Hybrid 2u1 maskara sa svojom dvostrukom četkicom - elastomer i vlakna - u trenu stvara privlačan izgled, dok Lash Princess Curl & Volume maskara pruža trepavicama dodatan volumen i savršenu uvijenost pomoću četkice u obliku kikirikija. Ovoga puta poseban je fokus na obrvama sa svestranim paketom za oblikovanje i njegu.

Kad smo već kod njege: predstavljamo i potpuno novu liniju essence njege za stopala. Ultra njegujuća MASKA ZA NOGE hidratizira stopala danonoćno i dokazano jača kožnu, protecting TOE NAIL BAZNI LAK za nokte štiti nokte na prstima od svakodnevnih udara, a zahvaljujući malim pedikura POMOĆNICIMA, pedikura je sada super lagana i besprijekorna.

FRESH & FIT VITAMIN BOMB SERUM ZA LICE
Fresh & Fit tekući puder dobiva njegujuću podršku sa FRESH & FIT SERUMOM ZA LICE. Obogaćen je vitaminom B5 i niacinamidom za dodatno pojačanje vitamina. Serum također hidratizira kožu, čini je ugodno mekom i pojačava sjaj tena.

NMPC: 39,90 kn

FRESH & FIT TEKUĆI PUDER
Boja i njega: popularni FRESH & FIT FOUNDATION ponovno se pokreće - i sada je 100% veganski! Puder s dodatkom vode od brusnice, vitamina E, vitamina B5 i niacinamida njeguje kožu. Njegova tekstura djeluje svježe i lagano, a ten ostavlja glatkim i blistavim. Prirodni završetak s finim pigmentima koji reflektiraju svjetlost traje do 12 sati.
NMPC: 39,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! CICA KREMA ZA LICE
Umirujuća je i hidratantna dnevna krema koja nadopunjuje vašu rutinu njege kože - samostalno ili kao primer ispod pudera. Tekstura sadrži azijski ekstrakt centelle - biljka je poznata i kao indijski pennywort, tigrova trava ili gotu kola, a popularna je u korejskoj njezi kože zahvaljujući svom umirujućem učinku. Savršeno za ljubiteljice ljepote da se opuste kod kuće uz K-Beauty tretman. Krema je također bez alkohola, silikona i ulja.
NMPC: 32,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! HERBAL SPREJ ZA LICE
Budite mirni i njegujte svoju kožu: nekoliko kapi HELLO, GOOD STUFF! HERBAL spreja za lice je sve što je potrebno da bi koža imala osjećaj smirenosti i njege. Sprej s vodom od zelenog čaja, kamilice i ulja čajevca poboljšava opseg njege kože istinskom ljepotom višenamjenskog proizvoda koji se može koristiti prije ili poslije nanošenja šminke.

NMPC: 25,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! HYDRATE & PLUMP PRIMER SERUM ZA LICE
Pojačanje njege kože i hidratacije: HELLO, GOOD STUFF! HYDRATE & PLUMP primer serum za lice svakodnevnu njegu kože podiže na novu razinu fantastičnim sastojcima poput ekstrakta borovnice. Serum za lice sadrži hijaluronsku kiselinu i skvalan za vlaženje i njegu kože - za ten koji izgleda mlado, razmaženo i blistavo.
NMPC: 39,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! SLEEPING MASKA ZA LICE
HELLO, GOOD STUFF! SLEEPING maska za lice savršen je završni detalj za bilo koji ritual večernje njege: jednostavno nanesite nakon uklanjanja šminke i čišćenja lica, a hidratantne tvari pustite da djeluju preko noći. Maska je bez alkohola i silikona, brzo se upija i neće ostavljati osjećaj ljepljivosti kože zahvaljujući laganoj teksturi gela. Maska za spavanje može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s noćnom kremom. To pruža dodatni poticaj njezi jer essence maska zaključava aktivne sastojke tako da mogu još
intenzivnije hraniti kožu. Ulje lavande osigurava nježni miris bez umjetnog parfema - za vaš zasluženi san ljepote.
NMPC: 34,90 kn

PRIME+ STUDIO MULTI-ACTION + protecting PRIMER

PRIME + STUDIO MULTI-ACTION + zaštitni PRIMER objedinjuje zaštitu od sunca i plavog svjetla u jednom proizvodu. Mineralni UV filter štiti kožu od sunčevih zraka sa zaštitnim faktorom 15, ne ostavljajući za sobom bijeli trag. Istodobno, primer smanjuje stres na koži uzrokovan plavim svjetlom *. Ugodna lagana tekstura primera bez alkohola i mirisa, brzo se upija i osjeća se bez težine na koži. Tekstura primera nije masna niti ljepljiva. Nanošenje samostalno ili ispod pudera? Moguće je i jedno i drugo i tenu daju glatki, mutni efekt. Budite lijepi i zaštićeni tijekom cijeloga dana!
NMPC: 29,90 kn

Bronze YOUR WAY bronzing paleta
Choose your Glow! Highlighter Paleta sada ima sestru za vrhunski osunčani izgled: brončana paleta Bronze YOUR WAY. Tri boje - dvije mat i jedna svjetlucava - definiraju lice i tijelo i daju im topli sjaj. Nijanse bronzera mogu se kombinirati i uskladiti s nijansama za isticanje za individualni izgled.
NMPC: 39,90 kn

hydrating GLOW multi-use spray
Hidratantni višenamjenski GLOW sprej s kokosovom vodom daje vašem licu, tijelu i kosi suptilno svjetlucav, zdrav sjaj u sekundi. Može se koristiti kao bazna podloga za šminkanje, kao sprej za postavljanje ili jednostavno za osvježavanje kože u pokretu. Mliječni sprej je bez alkohola, obogaćen hidratantnim sastojcima i nježnog mirisa kokosa. Dodatni savjet: spremite sprej u hladnjak radi dodatnog pojačanja svježine.

NMPC:25,90 kn

Cool COLLAGEN plumping ruž za usne
Nova generacija ruža za usne s njegom, efektom povećanja usana i prekrasnom bojom u jednom: cool COLLAGEN ruž za usne u elegantnom dizajnu ružičastog zlata s poklopcem u obliku matiranog stakla ne sadrži silikone i ima formulu bez alkohola. Hranjiva tekstura ruža s nadomjeskom za kolagen prikriva fine linije, ima zaglađujući učinak i čini usne vidljivo punijima - a formula je 100% veganska. Formula ruža obogaćena je hijaluronskom kiselinom i hidratizira usne. Zahvaljujući svojoj glatkoj teksturi, osjeća se hranjivo i super meko na usnama. Istodobno, lagani učinak trnaca pruža ugodan poticaj svježine. Prirodan ili izražajan izgled? S Cool COLLAGEN plumping ružem više ne morate odlučivati. Zahvaljujući srednjoj pokrivenosti, nema ograničenja za vaš stil - možete stvoriti i prirodni izgled ili intenzivno visoko prekrivanje sa sjajnim završetkom. Za nijansu ruža postoji odgovarajuća essence soft & precise olovka za usne. Lako ćete ju pronaći zahvaljujući identičnim brojevima boja i nazivima nijanse.
NMPC: 23,90 kn

hydrating nude ruž za usne
Svestrani proizvod koja potpuno pripada svakoj torbici: hidratantni nude ruž njeguje usne ricinusovim uljem i shea maslacem, ne sadrži silikone ili alkohol i dokazano pruža vlagu. Ruž pruža usnama prirodan završetak i savršen je za bilo koju odjeću, ton kože i prigodu . Ultimativni miljenik svakodnevne ljepote. Za dodatnu preciznost izgleda i savršene linije usana pronađite odgovarajuću nijansu essence soft & precise olovke za usne s identičnim brojem za svaku nijansu.

NMPC: 21,90 kn

what the fake! EXTREME PLUMPING FILER ZA USNE
Nije za one slaba srca! what the fake! EXTREME PLUMPING filer za usne je tajno oružje za vidno punije usne - jer djeluje intenzivno. Zahvaljujući 0,3% ekstrakta čilija (kapsaicin), ova ekstremna verzija filera za usne stvara izuzetno vruće trnce na usnama. Hijaluronska kiselina i vitamin E njeguju usne kako bi se osjećale super glatko. Formula filera je bez alkohola, silikona i ulja te reagira na prirodnu pH vrijednost usana - to pojačava prirodnu boju usana i pruža lagani efekt nijansiranja. U potrošačkom testu, 94% je potvrdilo plumping učinak, a preko 92% potvrdilo punije usne.*
NMPC: 25,90 kn

volumizing COLLAGEN VEGAN balzam za usne
peppermint GLOW balzam za usne
caring TINT balzam za usne

Izgled naših novih balzama za usne već privlači pažnju zahvaljujući njihovoj srebrnoj bazi i poluprozirnim čepovima koji odgovaraju boji balzama za usne. Ali ovaj moćni trio također može ponuditi puno što se tiče performansi: breskvasti Volumizing COLLAGEN VEGAN balzam za usne ugodnog je mirisa, njeguje usne veganskom zamjenom kolagena i pruža trenutni plumping efekt s mentolom. Pepermint GLOW balzam za usne s uljem mente osjeća se svježe i pojačava prirodnu boju usana zahvaljujući teksturi koja reagira na pH vrijednost kože na usnama. Također ih čini da svjetlucaju zbog finih svjetlucavih čestica u balzamu za usne. Njegujući TINT balzam za usne s uljem grejpa i shea maslacem hidratizira usne i daje im sjajni završetak u nježnoj bobičastoj nijansi. Sva tri balzama za usne ne sadrže alkohol i silikone.

NMPC: 21,90 kn

DOUBLE TROUBLE MASKARA
Dvostruko: inovativna DOUBLE TROUBLE maskara u super odvažnom dizajnu nudi sve ono o čemu ljubiteljice ljepote sanjaju kad je u pitanju maskara. Jer ponekad, jedna maskara jednostavno nije dovoljna - onda to mora biti inačica DOUBLE TROUBLE Hybrid maskare. Inovativna četkica 2 u 1 ima dva kraja: jednu elastomernu stranu za dodatni volumen i beskrajan izgled te vlaknastu stranu za definiranje i uvijanje. Bez obzira želite li prirodni stil ili nadnaravni vau efekt - jeste li spremni za vrhunski izgled
trepavica? Oftalmološki testirano.
NMPC: 32,90 kn

Lash PRINCESS curl & volume maskara
Lash PRINCESS curl & volume maskara za volumen i uvijenost privlači pažnju svojim jedinstvenim dizajnom i ružičastom bojom pakiranja. Pravi vrhunac maskare je četkica u obliku kikirikija. Slično obliku kikirikija,četkica od vlakana uska je u sredini, a na krajevima šira. To trepavicama na vanjskim i unutarnjim kutovima oka daje dodatnu teksturu i čini ih još punijima - za savršenu uvijenost i fantastičan volumen.
NMPC: 28,90 kn

soft touch sjenilo za oči
Bez obzira nanosi li se samostalno ili u kombinaciji s drugim nijansama za ekstravagantan stil šminkanja očiju - uz svoje omiljeno mono sjenilo možete stvoriti izgled koji želite. soft touch sjenilo za oči je svakodnevni pratilac ljepote. Zahvaljujući svom mini formatu, sjenilo za oči stane u čak i najmanju torbicu. Super nježna tekstura sjenila lako se nanosi, sadrži vitamin E, a velika pokrivenost trenutno stvara cool naglasak!!

NMPC: 16,90 kn

palete sjenila
Imena novih paleta sjenila u mini formatu već su zabavna - dopadljive melodije zagarantirane: I like to MAUVE it, MAUVE it, Dancing GREEN, BRONZED this way & ice, ice baby.. Mini palete sjenila zasigurno će se uklopiti i u najmanju torbicu, čineći ih savršenima kad ste u pokretu. Imaju miris lagane vanilije, bez ulja i u prekrasnim rasponima boja koji odgovaraju nazivima: svijetlo ljubičasta, zelena, brončana i plava. Svaka se paleta sastoji od šest mekanih, visoko pigmentiranih sjenila u prahu koja su savršeno usklađena u boji s mat do metalik završecima.
NMPC: 28,90 kn

češljić za trepavice
Nakon nanošenja maskare jednostavno prođite kroz trepavice češljićem za trepavice i uklonite višak maskare - vaše trepavice izgledat će savršeno definirane bez ikakvih nakupina. Češljić za trepavice nakon toga je lako očistiti: samo ga obrišite vlažnom krpom i opet je spreman za upotrebu. Češljić je sklopiv, tako da ga se može lako i higijenski nositi u praktički bilo kojoj torbici. Za trepavice iz snova u pokretu - kad god ljubiteljice ljepote to požele.
NMPC: 21,90 kn

LJEPILO ZA TREPAVICE
Nestvarno dobro - tako izgledaju umjetne trepavice s ljepilom za umjetne trepavice! Kad se osuši, tekstura ljepila za trepavice postaje prozirna, vodootporna i dugotrajna. Precizna aplikacija? Nema problema - zahvaljujući tankom aplikatoru ljepila. Za prirodan izgled trepavica.

NMPC: 21,90 kn

brow styling soap set za obrve
Snažne obrve daju licu još veću osobnost. Set sapuna za oblikovanje obrva u praktičnom mini formatu nudi sve što vam treba za individualni i samouvjereni izgled obrva. Teksturu nalik sapunu super je jednostavno nanijeti uz pomoć četkice koja oblikuje obrve. Sapun za oblikovanje osjeća se ugodno lagano, dugotrajan je i proziran, tako da odgovara bilo kojoj boji obrva. Samo kratko pogledajte integrirano ogledalo kako biste bili sigurni da je sve na svom mjestu i da ste spremni za polazak!
NMPC: 28,90 kn

after shape brow roller cooling & calming ROLER ZA OBRVE
Nakon čupanja dolazi njega - hidratantni roler za obrve After Shape brzo i lako umiruje kožu pod stresom i pomaže joj da se obnovi. Pričekajte nekoliko minuta nakon čupanja ili depilacije obrva, a zatim nanesite na čistu i suhu kožu. Zahvaljujući metalnom aplikatoru rolera, primjena hidratantnog i umirujućeg kompleksa s hijaluronskom kiselinom, pantenolom, aloe verom i bez silikona čini se ugodno hladnim na obrvama. Prozirni gel brzo se upija u kožu, pa ga nema potrebe ispirati.
NMPC:23,90 kn

overnight maska za obrve
Čupanje, oblikovanje, nijansiranje - naše obrve prolaze kroz puno toga i zaslužuju dodatni dio njege. Želite odmoriti obrve? Svakako, s noćnom maskom za obrve koja obnavlja obrve tijekom noći aloe verom, pantenolom i ricinusovim uljem. Maska hidratizira i brine se za fine dlake obrva - za savršene wow-obrve sljedećeg jutra!
NMPC: 25,90 kn

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.