Kolačići od cimeta bili su premali da pokriju gole grudi Kelly Brook

GOLE GRUDI britanske glumice i manekenke Kelly Brook mogle bi namamiti mnoštvo gledatelja na predstavu "Calendar Girls" koja je sinoć imala premijerno prikazivanje s novom postavom na londonskom West Endu.

Kelly u predstavi glumi Miss September koja se pojavljuje u toplesu, a grudi joj strateški pokrivaju kolači od cimeta. U toj je ulozi zamijenila bivšu ženu Micka Jaggera, Jerry Hall koja je zajedno s Celiom Imrie glumila i u filmu po kojemu je predstava nastala.

Istoimeni film iz 2003. temelji se na istinitom događaju, a govori o skupini žena iz Yorkshirea koje su se slikale gole za kalendar kako bi skupile novac za oboljele od leukemije. Kelly glumi Celiu, ženu poznatog golfera koja se preselila u selo blizu Yorkshirea i povezala s ženama iz lokalne udruge "Women's Institute".

Na premijeru je došao Kellyn dečko, igrač ragbija Danny Cipriani, a u publici se nalazio i bivši član grupe Take That, Gary Barlow. Promocija predstave nije prošla baš glatko, jer je tvrtka Transport for London smatrala da su Kellyni kolačići premali i stoga previše otkrivaju njene bujne grudi. Producent je rekao da su kolačiće od cimeta morali povećati za četiri broja kako bi dobili dopuštenje za oglašavanje na stanicama londonske podzemne željeznice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.