Koliko Modrić, Dalić i ekipa mogu zaraditi od reklama? Evo što kaže marketingaš

Foto: Press

Hrvatski reprezentativci u posljednje vrijeme iskaču iz... Pa skoro doslovno, pašteta. Na TV-u se vrte reklame s Modrićem i Gvardiolom u glavnim ulogama, njihova lica gledaju vas s jumbo plakata dok se vozite na more ili s mora, a teško ćete ih izbjeći i u kafićima i restoranima. 

>>Što je radio Dalić zadnjih godina? Snimao reklame

Koliko se od takvih kampanja može zaraditi?

"Honorari naših nogometaša i izbornika u oglasima (op.a. domaćih kompanija) mogli bi iznositi nekoliko desetaka tisuća eura, a pojavljivanje Luke Modrića u oglasima za Snickers zasigurno je bilo višestruko izdašnije s obzirom na to da se radi o multinacionalnoj kompaniji i kampanji na velikom broju tržišta i u puno različitih medija", otkrio je stručnjak za digitalni marketing Mario Fraculj za Forbes.

Dalić glavni reklamni model

Osim nogometaša, u reklamama je posljednjih godina neizbježan i hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji je u jednom trenutku postao glavni reklamni model u Hrvatskoj. Dalić se tako pojavljivao u reklamama za Zvijezdu, Privrednu banku Zagreb, Ožujsko i Podravku, a otvorio je i restoran u Varaždinu pa se mogao vidjeti i u gastro rubrikama.

Ovdje možete vidjeti gdje se on sve pojavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.