Kolinda kanadskom premijeru nakon utakmice: "Nedostajalo mi je tvoje društvo"

Foto: Profimedia

BIVŠA hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u katarsku Dohu uoči utakmice s Kanadom i odmah počela privlačiti pažnju. S tribina u Dohi, odjevena u narodnu nošnju, bodrila je Vatrene u velikoj 4:1 pobjedi, a nakon susreta poslala je poruku kanadskom premijeru Justinu Trudeauu.

"Kakva sjajna utakmica na Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje", poručila je bivša predsjednica na Facebooku.

What a great game at the FIFA World Cup! So proud of team #Croatia! Canada Soccer fought bravely. Missed your company...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, 27 November 2022

Kolinda je utakmicu gledala s predsjednikom FIFA-e Giannijem Infantinom, a prije utakmice je, podsjećamo, nahvalila navijačku atmosferu.

"Odlična atmosfera na #SouqWaqif s navijačišššššššššššššššššma iz svih krajeva svijeta. Borimo se na sportskom terenu SP-a u Katru, ali slavimo prijateljstvo u svakom trenutku. Kako je lijepo osjećati se sigurno i dobrodošlo! Hvala svima na prijateljstvu i podršci koju pružaju Hrvatskoj", napisala je Kolinda u opisu objave.