Kolinda objavila nove fotke iz Amerike. Fanovi ponosni: "Naša Golda Meir"

KOLINDA Grabar-Kitarović objavila je fotografije svog posjeta Washingtonu i putovanja u New York. Bivša predsjednica sudjelovala je na 10. godišnjici organizacije Women Political Leaders na kojem je angažirana kao veleposlanica za imunizaciju. Uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara.

Bila je na večeri kod Gracie Mansion, čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik New Yorka Eric Adams. Osim toga, Kolinda je navela da je sudjelovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a gdje je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima. 

Reflecting on an eventful week - United Nations & GPMB Co-chairing: Just wrapped up a busy follow-up visit to...

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićPonedjeljak, 2. listopada 2023.

Pozirala s Olenom Zelenskom

Prisustvovala je i na dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023. "Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija Janet Yellen", izjavila je Grabar-Kitarović.

"Ne zaboravimo hrabre žene širom svijeta, poput Olene Zelenske koje nas inspiriraju svaki dan", dodala je Kolinda, a na jednoj od fotografija vidi se kako pozira sa suprugom predsjednika Ukrajine koju je izdvojila.

"Hvala vam na nepokolebljivoj podršci i ostanite s nama za više novosti", izjavila je, između ostaloga. Njezini fanovi su oduševljeni i ponosni. "Divna i pametna gospođa", "Naša Golda Meir, prijatna kava", "Svaka čast", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.