Kolinda s Jakovom pratila utakmicu Barakuda u Parizu, podijelila fotke na Instagramu

Screenshot: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je s tribina pratila prvu utakmicu hrvatske vaterpolske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu. Na Instagramu je podijelila tri fotke, jednu s Jakovom Kitarovićem, jednu na kojoj nasmijana stoji sama i treću s ministrom turizma i sporta Tončijem Glavinom.

"Upravo u Parizu. Ajmo, Barakude", poručila je Kolinda na Instagramu. Na utakmici je nosila bijele hlače, crvenu majicu i maramu na kockice zavezanu oko vrata. Iza njih mogli su se vidjeti Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka.

Bila i na ceremoniji otvaranja OI-ja

Podsjetimo, Kolinda je bila na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara te je objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je Kolinda u opisu objave. Kolinda je inače i članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Crne Gore, a kao aktualni prvak svijeta, Hrvatska je jedan od favorita za zlato.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.