Komentar Blogera Krule na Fejsu vlade lajkalo 6000 ljudi: Ima li šanse za javne kuće?

Foto: Facebook

KOMENTAR Blogera Krule na objavu vlade RH o uvođenju eura nasmijao je preko 6000 ljudi na Facebooku.

"Poštovani, ako već prihvaćamo euro, postoji li način da prihvatimo i legaliziramo javne kuće? I to posebno za muškarce i posebno za žene! Naime, izradio sam elaborat isplativosti investicije iz kojeg je vidljivo kako bi se investicija isplatila već nakon prvog vikenda od dana lijeganja plaća na račune napaćene radničke klase", započeo je Krule.

"Isto tako održala bi se postojanost brakova, nema razloga za razvodima kad te nakon obavljenog posla u javnoj kući nitko ne zove na telefon nit ti šalje poruke na vajber i sms ka što tulave ljubavnice i ljubavnici šalju, da oprostite, pizda im materina glupa", napisao je.

"Dakle kao što vidite, sve sam razradio. Za ovo ne tražim nikakav orden ili novčanu naknadu... ne... dovoljna mi je zadovoljština da sam našim građanima omogućio da na miru i bez brige svrše, uz plaćanje te usluge. Ništa ljepšeg nema od sretna čovjeka. Cijene bi naravno bile prikazane i u kunama i u eurima, sve kako ste i sami rekli", zaključio je pa pozvao vladajuće da mu se jave ako su zainteresirani za ovaj nacionalni projekt.

Kontakt, kaže, mogu zatražiti od djelatnika SOA-e.

"Uvođenjem eura valutni rizik i mjenjački troškovi za stanovništvo će nestati, imat ćemo trajnu korist od pritiska na smanjenje kamatnih stopa, a euro će donijeti poticaj i međunarodnoj razmjeni dobara i usluga.

Pri uvođenju prvo i najvažnije je zaštita potrošača. Da se izbjegnu bilo kakve situacije ili akteri koji bi iskoristili proces zamjene na njihovu štetu planira se od 5. rujna krenuti s dvojnim iskazivanjem cijena", stoji u objavi vlade koju je komentirao Krule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.