Komentar cure koja je organizirala ubojstvo mame postao viralan: "Nemate poštovanja"

Foto: Profimedia/Instagram

Gypsy Rose Blanchard, djevojka koja je u prosincu izašla iz zatvora gdje je završila nakon što je organizirala ubojstvo svoje majke zlostavljačice, neprestano privlači pažnju na društvenim mrežama. Jedan od njezinih posljednjih komentara na TikToku postao je viralan.

Naime, ljudi neprestano obilaze kuću u kojoj je Gypsy živjela s majkom. Mnogi su se oko kuće počeli zaustavljati nakon što je 2019. godine izašla serija o Gypsy. To se nastavilo i do danas, a mnogi posjetitelji na društvenim mrežama objavljuju snimke kuće.

@avery.rrose No wayyy #gypsyrose #gypsyroseblanchard ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator
@mamaofgirls201820202021 January 16, 2024 Gypsy Rose house Springfield, MO. #gypsyrose #springfieldmo #missouri #gypsyroseblanchard #gypsy #fyp #viral #crime ♬ i was only temporary 2 u - my head is empty
@devenn_gooey11 #stitch with @Lanaiii_v|chi📍 ♬ i was only temporary 2 u - my head is empty

Gypsy je u komentaru ispod jedne objave priznala da joj to jako smeta.

"Nemate poštovanja niti pristojnosti. U toj kući se dogodila tragedija, a svi je posjećujete kao da je u pitanju Grand Canyon", napisala je Gypsy. 

Ubila majku koja ju je zlostavljala

Gypsy je dospjela u medije nakon što je uhićena s tadašnjim dečkom Nicholasom Godejohnom zbog ubojstva svoje majke Clauddine Blanchard, poznate pod nadimkom Dee Dee. Ubojstvo se dogodilo 2015. godine u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Missouriju.

Prijatelji obitelji Blanchard bili su šokirani kada su saznali za ulogu Gypsy Rose u ubojstvu. Svi su oni do tog trenutka bili uvjereni da djevojka ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti, uključujući i karcinom u terminalnoj fazi.

Istraga će kasnije pokazati da je Dee Dee prisilila Gypsy Rose da se od ranog djetinjstva pretvara da je osoba s invaliditetom. Govorila je ljudima da je njezina kći tinejdžerica mentalno ostala na razini sedmogodišnjakinje, a sve kako bi dobila invalidninu i darove od dobrotvornih organizacija.

Gypsy Rose Blanchard je naposljetku prihvatila nagodbu kojom je priznala krivnju za ubojstvo te je 2016. osuđena na 10 godina zatvora. Godejohn, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Gypsy Rose skrivala u kupaonici, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.