Konobar ženi princezu: Nakon Harryja i Meghan, najavljena još jedna kraljevska svadba u Britaniji

Foto: Twitter/Wenn

VELIKU Britaniju čeka još jedno kraljevsko vjenčanje ove godine. Naime, princeza Eugenie, kći princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah Ferguson, udaje se za svog višegodišnjeg dečka Jacka Brooksbanka.

Sretnu vijest objavila je Eugenina majka Sarah na Twitteru, a službena objava pojavila se i na Twitter profilu kraljevske obitelji. "Totalna sreća", napisala je bivša supruga princa Andrewa uz fotografiju novopečenih zaručnika.

"Vjenčanje će se održati na jesen 2018. godine, u kapelici svetog Georgea u Windsoru. Dodatni detalji bit će objavljeni u dogledno vrijeme", stoji u službenoj objavi kraljevske obitelji. Otkrili su i da se par zaručio u Nikaragvi, ranije ovog mjeseca. U istoj kapelici, vjenčat će se i harry i Meghan na proljeće ove godine.

27-godišnja Eugenie i 31-godišnji Jack upoznali su se 2010. godine na skijanju u jednom francuskom resortu gdje je njezin otac slavio 50. rođendan, a Jack bio na odmoru s prijateljima. Princeza je tad studirala engleski jezik, politiku i povijest na Sveučilištu u Newcastelu, a on je konobario u jednom londonskom baru.

Eugenie je osma po redu za britanski tron, a ima i stariju sestru Beatrice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.