Kontrolirat će slavne: Nova TV nakon 2,5 godine čekanja emitira čudnu emisiju

Foto: Press

DVIJE i pol godine nakon što je prvi put najavljen na male ekrane stiže show koji već nazivaju najčudnijom emisijom dosad u hrvatskom eteru. Riječ je o zabavnom showu "Zvijezde pod hipnozom", koji nam je Nova TV najavila još u ožujku 2017., a tek će se ove subote početi emitirati.

Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj show "preuzima kontrolu" nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod - hipnozom.

Koncept emisije je takav da voditelji Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama.

"Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza - scenski prikaz moći sugestije u kojem je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena. Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, dok su osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one koje više analiziraju i racionaliziraju", rekao je Timoteo Crnković.

Ovaj show ni dokazuje, niti opovrgava moći hipnoze, jer će taj fenomen uvijek biti podvrgnut sudu cinika i nevjernika, no uz pomoć hipnotizera vidjet ćemo niz poznatih osoba kakve ih nismo do sada imali priliku vidjeti. Hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među našim zvijezdama krije i netko tko je jednostavno nedovoljno otvoren da se nađe u stanju hipnoze, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – sedam zvijezda po emisiji bit će gosti showa ''Zvijezde pod hipnozom''.

Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, a druga sezona 2015. bila je najgledaniji show u udarnom terminu. 

Timoteo Crnković rođen je 1988. godine, a profesionalni je iluzionist, hipnotizer i majstor scenske hipnoze, kojima se bavi više od deset godina. Od djetinjstva je fasciniran iluzijom kao umjetnošću te je posvetio puno vremena učenju i radu na različitim projektima, razbijao led zabavljajući publiku različite dobi i na različitim lokacijama te kreirao pozitivnu i zabavnu atmosferu na raznim eventima; privatnim i poslovnim okupljanjima, u klubovima i restoranima; osiguravajući maksimalnu dozu interaktivne zabave, smijeha, iznenađenja i pozitivne energije. 

Dugo i konstantno usavršavanje intenzivno traje od 2000. godine, kada je o njemu, kao najmlađem mađioničaru tada, snimljen kratki biografski film "Abrakadabra".

U razdoblju od 2010. do kraja 2015. godine Timoteo, umjetničkog imena Mister Tim, broji preko 1200 velikih nastupa, kojima je zabavio i oduševio više od 150 000 gledatelja, diljem SAD-a, Australije, Kariba i Meksika. Timoteo je kao hipnotizer i hipnoterapeut član dva američka saveza za hipnozu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.