Korana Gvozdić otkrila sinčićevu naviku: A kad otkrije da tako izazove mamin krik...

Foto: Instagram

KORANA GVOZDIĆ je na Instagramu podijelila šaljivu objavu kojom se osvrnula na slatke muke roditelja nakon što njihove bebe postanu znatiželjne i počnu istraživati stvari, a ponekad i dijelove tijela roditelja. 

"'Vidjet ćeš kad te beba jednom zgrabi za kosu - to ne pušta!' Zamislite kako je tek bebi kad osjeti te tanke niti koje se odjednom petljaju među njezinih prstićima... a tek kad otkrije da povlačenje kose izazove mamin krik, pa to im je valjda zabavnije od bilo kojeg plišanca", napisala je Korana. 

Ljudi su se u komentarima sami osvrnuli na smiješne situacije s malim bebama. 

"I žilet nokti kad te oderu po faci. Isti level", "Kad zagrize c*cu... nema veće boli", "Kad prst zabije u uho i napravi rane po ušima, povuče za kosu, smota uho toliko da boli da zovete upomoć, a cijela kuća ori... Sve su to naši anđeli i sve im je dopušteno. Za to mi živimo", "Mama je uvijek najbolja igračka", "Zato ja imam kratku kosu!", pisali su Koranini pratitelji. 

Podsjećamo, Korana je nedavno na Instagramu podijelila objavu povodom Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece i priznala da se svakog 13. u mjesecu povuče u osamu na nekoliko minuta i gleda fotografije sinčića. Ona i Ivan Šarić malenog Olivera su dobili u travnju ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.