Korisnici Tripadvisora: Ovo je najljepši nacionalni park u Hrvatskoj, svjetsko čudo

Foto: Shutterstock

Plitvička jezera najbolji su nacionalni park u Hrvatskoj po izboru korisnika Tripadvisora u sklopu nagrade Travelers’ Choice® Best of the Best Hrvatska 2023. 

Plitvice su se našle na listi top 10 atrakcija u Hrvatskoj. Na njoj su omiljene destinacije putnika, hoteli, restorani, aktivnosti i još mnogo toga, a temelji se na recenzijama i mišljenjima putnika i gostiju diljem svijeta na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja.

Recenzije

Ovo su samo neke od recenzija posjetitelja Plitvica koje su tom nacionalnom parku osigurale ovakvo priznanje:

"Prekrasan krajolik, a vožnja brodom i autobusom uključena je u cijenu ulaznice. Preporučljivo je kupiti karte unaprijed. Možete parkirati kod ulaza 2, zatim autobusom do ulaza 1 i šetati dijelom rute gdje su Donja jezera i veliki vodopad, ručati na izletištu te se brodom vratiti do ulaza 1, preko Velikog jezera."

"Ovo mjesto je prilično nevjerojatno! Zbog ograničenog broja autobusa iz Zagreba putovali smo 2.5 sati tamo i 2.5 sati natrag za 4 sata provedena u parku! Isprva smo se pitali hoće li se to isplatiti, ali jest. Mislim da Plitvice vrijedi posjetiti u bilo koje doba godine."

"Prijatelji su nas doveli ovamo jer nisu htjeli da to propustimo. Ne samo da je lijepo mjesto nego je i dobro uređeno za razgledavanje. Staze za sve razine. Iako imam problema s koljenom, uspio sam sve obići. Pokušajte doći ranije kako biste izbjegli gužvu."

"Ovo je jedno mjesta koja se ne može opisati fotografijama. Svakako vrijedi posjetiti."

"Jedno od svjetskih čuda."

Pročitajte više