Kotiga nasmijao objavom: "Kolegice influencerice imaju odavde fotku, htio sam i ja"

Foto: Instagram

DEAN KOTIGA, popularni lovac iz Potjere i Superpotjere, objavio je na Instagramu fotografiju snimljenu u džamiji u Iranu. Opisom objave, koju je pisao ne pazeći na gramatiku, Dean je nasmijao svoje pratitelje na društvenoj mreži. Ujedno se našalio i na račun influencera.

"U ožujku ove godine sam zasluženo osvojio nagradu za Najboljeg balkanskog influencera u kategoriji 34-37 godina i besplatni put u bilo koju zemlju s izlazom na more i ja sam se odlučio za Iran.

Sve največe kolegice influencerice imaju fotku iz Pinkmosk iz Shiraza u toj poznatoj haljini na rozo cviječe ispred tih pločica na rozo cviječe pa sam i ja htio to imati u svom portfelju i media kitu za sve buduče poslovne ponude.

Nakon što je cijeli moj crew odradio taj fotosešn i mijesec dana smo to fotošopirali evo konačnog rezultata kojeg djelim s vama mojim sljedbenicima pa slobodno uživajte u ovoj prekrasnoj fotki! Fotka je provučena kroz legendarni Mayfair filter jer je putovanje bilo u svibnju pa je pošteno da bude taj filter", napisao je lovac.

Inače, Kotiga je ranije sebe nazivao "najvećim lokalnim, ako ne i regionalnim influencerom". Na Instagramu ga prati više od 90.000 ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.