Koykan zagrijao Tkalču novim okusima Bubble Tea i mirisom dobre stare Slavonske

Foto: Press

AUTENTIČNI okusi s raznih strana svijeta, široka ponuda domaćih i internacionalnih jela i opuštena atmosfera čine savršen recept kojim se Koykan već dugi niz godina vodi na zagrebačkoj gastro sceni. 

Nostalgično se prisjećajući nekadašnjih advenata, slavnih kućica, bogatih ukrasa, sitih trbuha i sretnih lica, ove godine je Koykan odlučio oživiti advent kakav je bio nekada i svoj restoran u Tkalčićevoj pretvoriti u novu advent priču

Tako se, osim lampica, borova, crvenog tepiha i magičnog uređenja, pobrinuo da vam ove zime ponudi nešto sasvim novo i drugačije - njegov popularni, uvijek traženi Bubble Tea sada dolazi u toploj verziji i s novim okusima, kombiniran s dobro znanim najdražim alkoholnim pićima. Za ljubitelje bezaalkoholnog i one najmlađe, uz standardnu voćnu ponudu, tu su sada okusi Choco Vanilla, Choco Orange i Choco Nuts, a oni koji se požele dodatno ugrijati, mogu uživati u alkoholnim varijantama: Choco Vanilla & Whiskey, Choco Orange & Gin i Choco Nuts & Rum

Uz kuhano vino i topli, egzotični Bubble Tea, bez sumnje bi vas mogao zaluditi i novi tamni kuhani gin s bazom od ribizla, dodatkom klinčića i aromom naranče.

Advent ne bi bio advent ni bez uvijek hrskavih mini fritula s Nutellom koje su 2019-e, u sklopu Božićne bajke na Koykan kućici, bile pravi hit.

Osim finih pića i slatkih zalogaja, sigurno da će vas zagrijati i nova zimska izdanja gulaša i toplih variva te domaća jela poput popularne debrecinke, dimljene kobasice i pikantne dimljene slavonske, kobasice koja je uspješne 2019-e godine osvojila sva nepca posjetioca svojom pikantnošću, ali i pravom domaćom izvedbom.

Zna se da u Koykanu ništa ne bi moglo proći ni bez svima dobro znanog falafela - zauvijek omiljenog jela svih vegetarijanaca, kao i ljubitelja bliskoistočnjačke kuhinje. Ove zime priprema se na nov način i dolazi u nešto drugačijem izdanju od klasične lepinje ili tortilje, ali ostaje uvijek originalanog okusa.

Za one koji su ipak vjerni kralju konkretnog, poštenog street food zalogaja -  burgeru - on je i dalje tu, originalan i namijenjen svima koji ga vole cijele godine. Njegova zimska spicy i bbq izdanja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Zaputite se ovaj vikend u Tkalčićevu 13 i uživajte u zimskim klasicima s Koykan potpisom, uživajte u adventskom uređenju i atmosferi, a za dodatnu blagdansku čaroliju pobrinut će Bubble Tea kojeg možete besplatno isprobati u večernjim satima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.