Kralj Instagrama potrošio 100 tisuća dolara na loto pa nagradu obećao podijeliti s fanovima

Foto: Instagram

KRALJ Instagrama, "zločesti" Dan Bilzerian iskeširao je 100 tisuća dolara za loto listiće američke Powerball lutrije, koja je ovoga tjedna dosegla rekordnih 1.6 milijardi dolara.

Iako je Bilzerian poznat po svojem bogatstvu, luksuznom imanju i starletama s kojima dijeli dom, još "malo" novca uvijek dobro dođe pa je tako odlučio zaigrati i lutriju. Pritom je odlučio biti i široke ruke i dobitak podijeliti s fanovima.

"Potrošit ću 100 tisuća dolara na loto, tagirajte troje prijatelja a ja ću izabrati vas petero i vama i vašim prijateljima svakome dati po milijun ako dobijem", napisao je Bilzerian na Instagramu i dodao hastag "ljudi će popizditi ako dobijem".

Da je doista i potrošio taj novac na srećke dokazao je sljedećom fotkom, a na njegovom je profilu nastupio čitav kaos. U desetak sati sakupio je više od 480 tisuća komentara.

Trebat će malo vremena da Kralj Instagrama pregleda tolike listiće pa zasad nije poznato je li upravo on dobitnik, no fanovi komentiraju da se njemu i onako već "posrećilo".

Iz Powerball lutrije su objavili da je jedan dobitni listić za američki Powerball prodan u Kaliforniji u pregrađu Los Angelesa,  drugi u Tennesseeju i treći u Floridi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.