Kraljević iz Miss Universe Hrvatska: Kakvo silovanje djevojke, mene su oteli i iznuđivali

VLASNIK licence izbora za Miss Universe Hrvatska Vladimir Kraljević našao se u centru skandala nakon što ga je za napastovanje javno optužila jedna od djevojaka koja se natjecala za sudjelovanje na izboru sljedeće godine. Prema priči Martine K. u Jutarnjem listu, Kraljević ju je namamio u sobu i pokušao silovati, dirao je i ljubio po trbuhu te joj potpisao papir na kojem piše da će ona biti Miss Universe Hrvatske sljedeće godine. Vlasnik licence zbog cijele je priče bio u policiji na ispitivanju.

"Ja sam prva osoba u 90 zemalja Miss Universe koja ima zaštitu od potencijalne miss"

Kraljević je za Index ispričao potpuno drugačiju priču o tome što se dogodilo. "Jutarnji kao i obično, piše gluposti. Trebali su prvo istražiti što se dogodilo. Bio sam u policiji, policija je imala cijeli dan i cijelu noć da napravi istragu. Ja sam bio otet, sad imam zaštitu, ja sam prva osoba u 90 zemalja Miss Universe koja ima zaštitu od potencijalne miss", smije se Kraljević.

"Da sam je učio hodati, to stoji, da sam je dirao po trbuhu i ramenu, to stoji, ali nikakvog ljubljenja nije bilo, to su gluposti"

"Krivo sam optužen, kakvo silovanje, to su gluposti. Ona se punim imenom i prezimenom zove Martina Knežević, zašto nije stavila svoje puno ime i prezime kad me optuživala.  Da sam je učio hodati, to stoji, da sam je dirao po trbuhu i ramenu, to stoji, da je prošla 20, 30 puta po toj velikoj sobi, to stoji, ali nikakvog ljubljenja nije bilo, to su gluposti. Nakon pola sata, kad smo napustili jedno drugo, zvala me, sva mi je moguća imena izgovorila, rekla mi je da se moramo vidjeti, da ona mora biti Miss Universe iduće godine, inače će zvati moju suprugu i ja ću izgubiti licencu", priča nam Kraljević. 

Priznaje kako je napisao i potpisao potvrdu, ali samo zato što su Martina, njezin dečko i još dva pomagača to iznudili od njega. "Da tu potvrdu nisam napisao, ona bi me ubila. Njezin dečko i još dva pomagača i ona su me oteli, u restoranu, primili su me pod ruku i odveli na kat, stavili mi diktafon pod bradu i rekli da moram reći svu istinu o Martini", priča Kraljević, kojeg je od navodnih otmičara spasio odvjetnik.

"Njezin dečko i još dva pomagača i ona su me oteli i prijetili mi"  

"A da će biti iduća Miss, nema šanse. Tu je žiri od 11 osoba, ne odlučujem ja, ja mogu samo sugerirati. Njoj je Miss Universe postala opsesija, svi hoće tu titulu, 400 djevojaka, ali to ne ide na silu, to se mora zaslužiti. Bio sam prisiljen potpisati taj papir, rekao mi je njezin dečko da on zna moj auto, spominjao je nekakve boce. Iznudili su taj potpis od mene. To su razni trikovi djevojaka, one danas nemaju deset, sto kuna, sve pokušavaju uspjeti. Vidjeli su Kraljevića, on ima love, `ajmo mi sad njega. Jer glavna nagrada je 20 tisuća eura, to je cijeli život, školarina", misli Kraljević te dodaje kako je jako zadovoljan reakcijom policije. "Sva sreća na hrvatskoj policiji, izvanredna je, jedna od najboljih na svijetu, sve radi brzo i točno, svi lažu o policiji. Pustili su me jučer navečer, sve su istražili i sve je korektno, ja sam u redu", kaže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.