Kraljica Camilla slavi 77. rođendan. William i Kate objavili njenu fotku iz vrta

Foto: Profimedia

Kraljica Camilla danas slavi 77. rođendan. Na službenom Twitter profilu kraljevske obitelji kraljici su čestitali rođendan te podijelili njezinu fotografiju s balkona snimljenu tijekom njihovog putovanja na otok Guernsey dan ranije. "Želimo Njenom Visočanstvu Kraljici sretan rođendan!" piše u objavi.

Podijelili su još jedan video u kojem učenici iz škole Sark pjevaju kraljici. Djeca su joj pjevala na otočnom dijalektu, prema BBC-ju. "Rođendanske proslave započele su ranije u Guernseyju...", napisali su u objavi iz kraljevske obitelji.

Kate Middleton i princ William također su poslali rođendanske želje Camilli u svojim Instagram pričama. "Želimo Njenom Veličanstvu sretan rođendan", napisali su uz fotografiju Camille koja pozira u svjetloplavoj haljini i vesti, držeći košaru cvijeća. Fotografiju je snimila princeza Kate za Camillinu naslovnicu britanskog magazina Country Life 2022. godine, prikazujući je kako se opušta u vrtu svog doma.

Problemi sa zdravljem

Podsjetimo, svijet je šokirala vijest da se kralj Charles i princeza Kate u isto vrijeme bore s rakom. Princeza od Walesa u ožujku je objavila da joj je u 42. godini dijagnosticiran rak i da je pod "preventivnom" kemoterapijom. Rak joj je otkriven tek nakon što je u siječnju podvrgnuta operaciji abdomena u londonskoj klinici.

Od raka se trenutno liječi i kralj Charles. Buckinghamska palača otkrila je to početkom veljače. Nisu naveli o kojoj vrsti raka se radi. Nije riječ o raku prostate, ali karcinom je otkriven kad je Charles nedavno bio na liječenju zbog povećane prostate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.