Kraljica sevdaha prvi put progovorila o obiteljskoj drami: "Moj sin u zatvoru je zbog mene"

Screenshot: alo.rs

PJEVAČICA Hanka Paldum prvi put otvoreno je progovorila o obiteljskoj drami koja je nastala zbog toga što je njezin sin, Mirzad Brkić, u zatvoru.

Brkić je osuđen na dvije godine zatvora nakon što je vozio pijan i nadrogiran te pokosio tri žene u Sarajevu, a majka je prvi put otkrila javnosti što o tome misli te kako se osjeća.

"Teško mi je kao što bi bilo i svakoj majci, ali te emocije držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali ne osvrćem se na to. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru", započela ja Hanka svoju ispovijest.

"Svi su od njega napravili zločestog momka, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da je za to što je učinio dobio preveliku kaznu, da nije trebao dobiti ni godinu dana", rekla je te pojasnila kako u nesreći na kraju nitko nije bio ozbiljnije ozlijeđen.

"Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi prizovu pameti. Svatko treba razmišljati pozitivno i brinuti o svojoj duši, a tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakome tko je poštuje bit će ljepše i lakše. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplim dobrom, a loše još lošijim."

"Moja duša je dobra i imam pozitivnu energiju, svakom u životu želim bolje nego sebi, pa mi se mnoge stvari vraćaju kao nagrada. Bez obzira na to što vam se dogodi, čovjek mora živjeti i razmišljati kako će dalje. Život je splet mudrosti, dobročinstava i pozitivne energije. To vas profilira da znate odabrati ono što ste vi", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.