Kristen Stewart na premijeri stalno popravljala haljinicu kako joj ne bi ispale grudi

ZA NJUJORŠKU premijeru filma "The Runaways", glumica Kristen Stewart, zvijezda "Sumraka", odjenula je Puccijevu zlatno-srebrnu mini haljinu koju je stalno morala popravljati da na crvenom tepihu ne bi fotografima pokazala gole grudi.

U filmu "The Runaways" se Kristen, koja glumi Joan Jett, ljubila s Dakotom Fanning, koja je utjelovila Cherie Currie, a u "Sumraku" s Robertom Pattinsonom pa su je novinari na sinoćnjoj premijeri upitali tko se od njih dvoje bolje ljubi. "Cherie", rekla je kroz smijeh Kristen.

U biografskom filmu o pjevačici Cherie Currie, 16-godišnjoj Dakoti je pripala uloga rock zvijezde koja je u mladosti imala lezbijskih iskustava. Dakota je rekla kako sa snimanjem lezbijske scene nije imala nikakvih problema. "Zaista sam uživala proučavajući materijale za film te ih kasnije glumiti, jer je to nešto što se zaista dogodilo. To nije samo izmišljena priča o 15-godišnjoj djevojci koja je naglo podivljala. To je istinita priča u kojoj se dobra djevojčica pretvara u zločestu rock'n'roll princezu", izjavila je 16-godišnja Dakota nakon snimanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.