Kristijan Ugrina progovorio o financijskoj situaciji: "Jedan kredit sam vratio"

Foto: Press

KRISTIJAN UGRINA vraća se na TV ekrane ulogom u RTL-ovoj seriji San snova. Ugrina u seriji tumači lik nogometnog trenera Felša.

"Tumačim lik koji je podložan kompromisima i zbog svoje dobrobiti pristaje na stvari s kojima se ne bi složila većina, kako uostalom i jest u jednom dijelu nogometnog svijeta", kaže Ugrina te otkriva tko mu je poslužio kao inspiracija.

"Nešto smo se Goran Rukavina i ja dogovorili da bi imao neke karakteristike Cice Kranjčara, ali pod velikim navodnicima. Što se rada na ulogama tiče, ovisi o samoj ulozi, redatelju, načinu rada, ekipi... Ponekad izvučeš ulogu iz cipela, kaputa, ponekad iz govora tijela ili neke maske, a ponekad se nakopaš kao rudar i ne nađeš je pa vadiš iz ladica", dodao je.

"Nisam baš najsretniji što mi je kći glumica"

Ugrina je član Zagrebačkog kazališta mladih, a sada igra u predstavama Dobro je dok umiremo po redu, Čarobnjak iz Oza i Višnjik. Trenutno je na Hvaru s udrugom Mali grad s kojom organizira radionice za djecu, a kad je zauzet snimanjem, mijenja ga kći Korana i njen partner Tin Rožman. Korana je krenula stopama tate i mame Ksenije Marinković, a Ugrina ne krije da se nadao da će mu djeca ipak izbjeći glumu.

"Budući da je situacija takva kakva je, nisam baš najsretniji zbog toga. Puno sam sretniji sa sinovljevim odabirom, on je programer i mislim da će mu biti lakše kroz život. No, s druge strane, ako je ona u tome sretna i ako je to ispunjava, onda naravno da sam sretan zbog toga. Kćer je isto morala raditi dodatne poslove poput konobarenja, dostave hrane... A da stvar bude gora, i najmlađa kći ide tim putem, baš sada snima seriju, a tek joj je 15 godina", poručuje za RTL Ugrina čija je životna priča posljednjih mjeseci privukla veliku pažnju hrvatske javnosti.

"Jedan kredit sam vratio"

Naime, Ugrina je deset godina vraćao tuđe dugove zbog čega je upao u tešku financijsku situaciju pa je, između ostalog, radio i kao dostavljač hrane.

"Situacija je takva da sam jedan kredit vratio, dok sam za drugi još u procesu. Nisam bio u mogućnosti raditi svoj posao zbog pandemije. Dječje predstave s kojima idem po školama i vrtićima, nismo smjeli u njih niti ući. A ja sam takav tip koji ne voli sjediti i kukati, pogotovo kada imam dvije zdrave ruke, noge i glavu koliko-toliko zdravu. Posla ima, samo treba delati", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.