Kristijana Ugrinu danas rijetki prepoznaju, zbog dugova radi kao dostavljač hrane

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Josip Moler/CROPIX

50-GODIŠNJEG glumca Kristijana Ugrinu fotografi su tijekom vikenda snimili u centru Zagreba.

Prošetao je u kariranoj košulji i sivim hlačama, a na glavi je nosio šešir. Ugrina ima dužu kosu i bradu, a mnogi ga danas u javnosti teško prepoznaju. Nekad je bio jedan od najprisutnijih domaćih glumaca da bi proteklih godina otkrio da je počeo raditi i kao dostavljač hrane. Naime, deset godine je vraćao tuđe dugove što ga je dovelo do teške financijske situacije.

Svojedobno je za domaće medije ispričao kako je želio pomoći kolegici i pristao joj je biti jamac, a onda je ona prestala plaćati rate te je u međuvremenu i preminula. No dug nije nestao, samo je narastao. 

"To je standardna hrvatska priča kad netko hoće nekome pomoći, a taj drugi iskoristi tu dobronamjernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči kada me žena mog profesora s Akademije, kojeg sam jako volio, pitala da joj budem jamac za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala vraćati te kredite pa sam kao jamac naslijedio te dugove", rekao je Ugrina prije dvije godine.

No unatoč teškoj životnoj situaciji, glumac i dalje radi ono što voli. Nedavno je snimio spot s rock grupom Clone Age iz Čakovca. U spotu Ugrina ima glavnu ulogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.