Kristina Šalinović provela Božić s obitelji: Moj mali nećak je najbolja antistresna terapija

NAŠ NAJUSPJEŠNIJI model i 29. na listi najboljih svjetskih modela, lijepa Makaranka Kristina Šalinović, nakon brojnih poslovnih putovanja je Božić, a ujedno i svoj 22. rođendan, tradicionalno proslavila s obitelji. Kristina nam je uoči blagdana otkrila da Božić za nju znači okupljanje obitelji, odlazak na božićnu misu, posjet djedu, a ponajprije ljubav, veselje i sklad te da i ovaj provodi praveći kolače, spremajući kuću i kiteći bor.

"Najdraži blagdanski običaj mi je zajedničko pravljenje kolača, kićenje bora i pravljenje jaslica, i Badnja večer kada se za večerom svi zajedno prisjećamo onog dobrog što nam se dogodilo te godine i na čemu smo zahvalni. Ove godine su mi nedostajale sestre koje nažalost nisu bile s nama za Badnjak", rekla je Kristina. Kako svaka obitelj ima svoje tradicije, tako i Kristinina: "Kako jedino tata voli bakalar, mi smo uveli svoje tradicionalno jelo, a to su pečene lignje za Badnjak i sarme za Božić. I nezaobilazna svinjeća pečenka bez koje ne mogu zamisliti blagdanski ručak". Inače omiljena uspomena iz djetinjstva joj je paljenje badnjaka i zajedničko otvaranje poklona koje joj uvijek bude jako zabavno.

Kad nam je ova zgodna djevojka rekla što joj je omiljeni blagdanski recept, još smo više ostali impresionirani njezinom savršenom figurom za koju je ona "okrivila" gene: "Svake godine se trudim isprobati nove recepte, ali među dražima su mi kakao-kokos kocke: Napravite smjesu za biskvit, ubacite brdo čokolade ili kakaa te kokos. To fino pečete nekih pola sata i poslužite sa šećerom u prahu!"

"Još uvijek čekam doček Nove godine koji ću pamtiti do kraja života"



Božićne pjesme pjeva jedino u crkvi, a najdraža joj je "Tiha noć". Upitali smo Kristinu o darovima: "S obzirom da sam veliki zaljubljenik u modu, gotovo uvijek kupujem odjeću, a posebno sam sretna što sam ove godine uspjela božićni shopping obaviti u New Yorku. Poklone kupujem samo obitelji i najužem krugu prijatelja. Teško mi je izdvojiti najdraži božićni poklon, ali ako moram, moj favorit do sada je medaljon koji na sebi ima sliku moje tetovaže".

Novu godinu Kristina će provesti u krugu svojih najbližih prijatelja, najvjerojatnije na nekoj zajedničkoj večeri nakon koje će vidjeti što ima u Zagrebu. Ali, onaj jedan savršeni doček, još uvijek čeka da joj se dogodi. Pitali smo je po čemu će pamtiti 2011. godinu: "Pamtit ću je po svojim poslovnim uspjesima, po sestrinom vjenčanju i rođenju svog nećaka koji će uskoro napuniti četiri mjeseca, koji me uvijek iznova podsjeti na bitne stvari u životu, a druženje s njim je najbolji tretman protiv stresa", priznala je Kristina.

U 2012. godini očekuje sve najbolje, jer je kako sama kaže "veliki optimist". Indexovim čitateljima je poručila: "Svima želim predivne i nasmijane blagdane! Budite ono sto jeste i što više se smijte!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.