Kuhara koji je radio s Gordonom Ramsayjem napali u Londonu, ozljede su kritične

Foto: Metropolitan Police

Chef Mussie Imnetu, koji je radio sa slavnim kuharom Gordonom Ramsayjem, napadnut je na karnevalu Notting Hill te se trenutno bori za život. Mussieja je policija pronašla bez svijesti i s ozljedama glave u ponedjeljak u Ulici Queensway u Londonu.

Imao je kritične ozljede

Kako prenosi Mirror, kuhar je bio u Ujedinjenom Kraljevstvu vjerojatno zbog posla, a inače živi i radi u Dubaiju. Metropolitanska policija izjavila je da su policajci chefu pružili prvu pomoć dok hitna nije stigla. Dodali su i da su te mjere morali poduzeti zbog njegovih kritičnih ozljeda.

Slučaj su preuzeli detektivi Specijaliziranog zapovjedništva za kriminal, a istraga je trenutno u tijeku. Kako prenosi strani medij, Mussie je oko 13 sati napustio The Arts Club, a oko 22:30 sam je došao u jedan restoran u Queenswayu. U međuvremenu je u jednoj trgovini kupio kapu.

Policija moli sve građane da se jave ako imaju informacije

Detektiv koji vodi istragu Brian Howie dao je izjavu o incidentu. "Iako je uhićenje osumnjičenika značajan korak u našoj istrazi, još uvijek želimo čuti od bilo koga tko nam može pomoći povezati gdje se Mussie kretao otkako je napustio The Arts Club u 13 sati pa sve dok nije došao u restoran u 22:30", rekao je.

Brian je sve koji nešto znaju o incidentu zamolio da se jave policiji. "Naš je fokus na tome što se dogodilo Mussieju. Jeste li razgovarali s njim u restoranu ili imate nekakve fotografije ili snimke od tada koje bi mogle pomoći istrazi? Napad se dogodio oko 23:20. Ljudi u lokalu pokušali su spriječiti napad, moramo razgovarati s njima i pozivam ih sve da nam se jave", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.