Za 90 eura otkupio kofer koji je ostao bez vlasnika. Pogledajte što je sve pronašao

Screenshot: TikTok

TIKTOKER koji objavljuje pod nadimkom Darick bavi se kupovinom prtljage koja je ostala bez vlasnika, a nedavni ulov ga je itekako usrećio.

Za 90 eura na aukciji je otkupio kofer u kojem je pronašao sat, Louis Vuitton novčanik, Prada torbu i - iPad. U njemu je bila i nova odjeća, još s etiketom. "Kupio sam ostavljeni kofer nekog bogataša, nećete vjerovati što sam pronašao unutra", napisao je uz snimku koja je pregledana preko 300 tisuća puta.

@abandonedexplosquad I bought a rich person’s abandoned suitcase and you won’t believe what I found inside!!! #abandoned #suitcase #lostluggage #unclaimedbaggage #whatsinside #whatsinmybag #rich #gucci #louisvuitton #prada #travel #traveltiktok #cold ♬ original sound - Darick

"Pitam se jesu li ovakve aukcije razlog zbog kojeg koferi 'nestaju'", ipak su bili skeptični neki prema njegovom videu. "Obično ljudi dobivaju naknadu kada im se prtljaga izgubi, ali većina zračnih prijevoznika ulaže malo ili nimalo truda u pronalaženje vlasnika prije nego što proda njihove stvari, nažalost", pojasnio je tiktoker.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.