Kupite poklone bez stresa

Foto: Press

JOŠ UVIJEK stignete odabrati prave poklone, uštedjeti i izbjeći gužve jer, i ovih blagdana, dm rješava sve vaše glavne muke po poklonima.

Stiglo je ono doba godine kada nam se čini da imamo dovoljno vremena za odabir i kupnju poklona. Otprilike u isto vrijeme shvatimo da Božić kuca na vrata i da već sljedeći vikend u trgovinama možemo očekivati sve one koji su, poput nas, zaboravili pažljivije pogledati na kalendar.

Želim odabrati pravi poklon

Za mamu, dečka, prijateljicu ili za klince? Ne morate odgovoriti na to pitanje. Jer ćete odgovor i savršen poklon pronaći među poklon-paketima koje nudi dm. Za najbolju prijateljicu koja obožava make up, odaberite Max Factor poklon-paket koji sadrži tekući puder i kosi kist, idealan za konturiranje ili nanošenje kremastih podloga i rumenila. Dečku poklonite David Beckham Respect koji sadrži toaletnu vodu i gel za tuširanje, a jednako će se svidjeti vama i njemu. Pictionary Air i nogometni kviz Fanzona savršen su odabir za klince, ali i za sve one koji obožavaju provoditi vrijeme uz društvene igre.

Ne želim provesti dva sata na blagajni

Nitko ne želi provesti dva sata čekajući u redu. Zato je tu dm online shop u kojem u pauzi na poslu ili s kauča kod kuće možete naručiti sve poklone koji će doći k vama. Ako vam se baš jako žuri, umjesto opcije dostave na kućnu adresu, možete odabrati ekspresno preuzimanje i već nakon 90 minuta preuzeti narudžbu u odabranoj prodavaonici dm-a.

Mogu li nekako i uštedjeti?

Na samom smo početku istaknuli da dm rješava sve vaše glavne muke po poklonima, a trošak koji kupnja poklona može predstavljati većini je, definitivno, glavna briga. Zato sve poklon-pakete i odabrane igračke u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu od 12. prosinca do isteka zaliha možete kupiti po trajno sniženim cijenama.

U dm online shopu ili u aplikaciji 'Moj dm' potražite još više inspiracije za poklone koji će razveseliti vaše najbliže.