Kylie Jenner se rasplakala zbog komentara o izgledu: "Govore mi da izgledam staro"

Foto: Instagram

Kylie Jenner briznula je u plač u posljednjoj epizodi reality showa The Kardashians. Govorila je o tome kako se osjeća ranjivo zbog "okrutnih" komentara na račun svog izgleda.

"Stalno slušam ružne stvari o sebi"

Kylie je razgovarala sa sestrom Kendall i rekla joj da izgleda "staro" i bori se sa svojim samopouzdanjem.

"Čudo je da još uvijek imam samopouzdanja i da se još uvijek mogu pogledati u ogledalo i misliti da sam lijepa. Nakon Pariza bila je jedna fotografija nakon koje sam prvi put rekla: 'Dobro, neću se puno šminkati'", kaže Kylie.

"Dakle, kad sam našminkana, govore mi 'nosiš previše šminke'. Kad izađem bez šminke, netko me snimi pod čudnim svjetlom. I kad se pogledaju moje slike kad sam imala 13 godina, imam ove bore otkad sam bila dijete", rekla je i pokazala na bore oko usana. 

Nastavila je govoriti o komentarima o svom izgledu. "Stalno slušam ružne stvari o sebi. Nekako sam otupjela na ljude koji govore o mom izgledu i sada samo želim znati zašto na internetu nitko ništa ne kaže ili svi misle da je to u redu", izjavila je.

Bole je komentari

Za članke o sebi rekla je: "Ne mislim da se zbog naslova osjećam ranjivo ili da me pogađaju, nego 10 godina slušam o tome, više od 10, postalo je jednostavno iscrpljujuće. Kada bi nekoj drugoj ženi govorili isto što i nama, ljudi bi ih konstantno branili. Ali iz nekog razloga svi misle da nemamo osjećaje."

Nakon što se rasplakala, rekla je da joj razgovor dođe kao terapija: "Kao da sam na terapiji i krenem pričati o svemu. Kao da nikad nisam plakala zbog ovoga." Zatim je nastavila govoriti o komentarima ljudi.

"Čak i da sam se toliko operirala, još uvijek ne mislim da je u redu govoriti o nečijem izgledu. I to je tako bolno. Ispod svake objave vidim komentare da izgledam staro", kaže Kylie. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.