Pogledajte kako popularni ples iz serije Wednesday izgleda kad ga izvodi Lady Gaga

Foto/Screenshot: Netflix/TikTok

PJESMA Bloody Mary, hit Lady Gage, postala je ponovo viralna zahvaljujući kultnom plesu Jenne Ortege u hit seriji Wednesday koji su fanovi počeli rekreirati na TikToku. Plesnom izazovu pridružila se i pjevačica te je podijelila svoju izvedbu koreografije.

 

"Bloody Wednesday", napisala je Lady Gaga u opisu objave u kojoj se može vidjeti kako bira modni outfit u gotičkom stilu pa nakon toga izvodi popularni ples dok u pozadini svira njezina spomenuta pjesma. Video je pregledalo više od 12 milijuna korisnika.

Fanovi joj pišu da bi trebala glumiti u drugoj sezoni

"Nadali smo se ovom, nedostajala si nam", "Ti bi trebala glumiti u drugoj sezoni", "To je to, ovo je vrhunac trenda", "Majka", "Jenna Ortega bi se trebala zamisliti", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Inače, Bloody Mary osma je pjesma s albuma Lady Gage Born This Way iz 2011., a trenutno se nalazi na prvom mjestu na Shazamovoj Top 200 listi svjetskih hitova te je vodeći trend na TikToku. Hashtag s riječima pjesme "I'll dance, dance with my hands" skupio je 44.6 milijuna pregleda, dok je zvuk korišten u čak 1.2 milijuna videozapisa.

Stiže i druga sezona popularne serije

Podsjetimo, Netflix je potvrdio da stiže druga sezona popularne serije Wednesday. Prva sezona od osam epizoda, usredotočena na Wednesday Adams, počela se prikazivati 23. studenog. Netflix je ubrzo nakon toga objavio da je serija postavila novi rekord platforme po satima gledanja za serije na engleskom jeziku u prvom tjednu, s preko 341 milijun sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.