Lana Klingor uznemirila fanove snimkom preobrazbe za TLZP: "Pozlilo mi je"

Screenshot: Instagram

LANA KLINGOR MIHIĆ na Instagramu je objavila snimku dijela preobrazbe za potrebe showa Tvoje lice zvuči poznato koja je uznemirila njene pratitelje. 

Naime, ona će u prvoj emisiji utjeloviti Lunchmoneyja Lewisa, a kako se dotični jako fizički razlikuje od zgodne Lane, maskeri su imali puno posla. 

Snimka prikazuje kako na nju nanose različite slojeve dok joj na kraju nisu preostale samo dvije male rupice za disanje što je, sudeći po komentarima, kod njenih pratitelja izazvalo osjećaj klaustrofobije i mnogi su joj čestitali što je ovo strpljivo izdržala. 

"Nisam sigurna da smo (bili) spremni za sve što nas čeka. Gledamo se u nedjelju?", napisala je uz objavu. 

U komentarima se javila i bivša natjecateljica showa Lana Jurčević koja se prisjetila vlastite preobrazbe. 

"Užaaaas, ne ponovilo se. To sam radila tad prvi i zadnji put", napisala je. 

"Omg", bio je komentar Elle Dvornik. 

"Mislim da ja ne bih izdržala ova tretman, klaustrofobija me pere samo od gledanja", "Ajmeee, ja sam držala dah umjesto tebe", "Ja bih se počela gušiti", "Pozlilo mi je na kratko", "Prestala sam disati na trenutak", bili su još neki od komentara. 

Osim Lane, u novoj sezoni showa gledat ćemo još sedmero natjecatelja. 

Dok ćemo Maju Šuput prvi put vidjeti u ulozi voditeljice, glumca Marka Braića vidjet ćemo prvi put u ulozi Maje Šuput. 

''Teško je, pogotovo što je Maja u studiju. Želim da to ispadne kako spada, da ju ne razočaram'', otkriva Braić.

U ženski lik ulazi i Siniša Ružić kao temperamentna Cardi B, a o svojoj prvoj transformaciji kaže: ''Veliki je izazov ispred mene. Njena mladost će me nadahnuti."

Na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo i skupinu Queen zahvaljujući Fabijanu Pavlu Medvešeku, ali i legendarnu ABBU na koju će nas prisjetiti Marina Orsag. 

Nives Celzijus kao članica žirija imat će posebno težak zadatak jer će Mario Valentić morati ući u njene cipele te otpjevati jedan od njenih posljednjih glazbenih hitova. 

U Terezu Kesoviju će se transformirati Neda Parmać, a prvi duet u sezoni izvest će Lu Jakelić koja je za potrebe prve emisije morala proći proces duple transformacije – i one u Josipu Lisac i u Dina Dvornika.

Kandidati će svojim nastupima morati prvenstveno osvojiti četveročlani žiri koji čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. 

Podsjetimo, i sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga, a tko će kome biti najveća podrška nakon prvih nastupa, saznat ćemo ove nedjelje. Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, te plesni i dramski trener Igor Barberić, pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.