Leah Remini i Angelo Pagan razvode se nakon 21 godine braka

Foto: Profimedia

Glumica Leah Remini objavila je da se razvodi od supruga, glumca Angela Pagana, nakon 21 godine braka. U objavi koju je podijelila na društvenim mrežama navela je da je razvod teška odluka koju su morali donijeti, ali jedno drugome više ne odgovaraju.

"Pa, evo nas. Nakon 28 godina veze i 21 godine braka, odlučili smo podnijeti zahtjev za razvod. Ova je odluka došla nakon puno razmišljanja i brige te koliko god razvod bio težak, pristupamo mu s pozitivnim pogledom jer znamo da je to najbolje za nas", napisala je Leah na Instagramu.

Ostaju u prijateljskom odnosu

Kaže da su tužni, ali ponosni na sebe. "Evo u čemu je stvar: bili smo najbolji prijatelji toliko godina. Još uvijek zajedno slavimo praznike, zajedno gledamo omiljene TV emisije i okupljamo se kao obitelj", rekla je.

Kao razlog razvoda Remini ističe da su se oboje promijenili, kao što se svi ljudi mijenjaju. 

"Nakon puno truda i razmatranja odlučili smo se na ovaj korak, koji odražava ono što smo danas. Naša je veza još uvijek jaka - samo je evoluirala u nešto drugačije. Mislimo da je brak koji je trajao ovoliko dugo i stvorio toliko lijepih uspomena, posebno odgajanje naše nevjerojatne kćeri, za slavlje. Iz naše perspektive ovaj brak bio je veliki uspjeh", kaže glumica.

Vijest o razvodu sama je objavila jer su željeli biti transparentni oko svega i pokazati ljudima da se veze, iako završavaju, ne mora smatrati neuspjehom, kaže.

Remini i Pagan vjenčali su se u Las Vegasu 2003. Godinu dana poslije dobili su kćer Sofiju, a Pagan ima tri sina iz prethodne veze, Angela Jr.-a, Alexa i Nica. Upoznali su se u portorikanskom restoranu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.