Legendarni srpski glumac završio na hitnoj operaciji tumora na mozgu

Screenshot: RTL

LEGENDARNI srpski glumac Ljubiša Samardžić u subotu je hitno operiran u Beogradu te zadržan na liječenju. Operacija je prošla dobro, a slavnog glumca očekuje dug oporavak.

80-godišnjem glumcu u Kliničkom centru Srbije hitno je odstranjen tumor na mozgu te je izvan životne opasnosti. Kurir doznaje kako je glumac i producent već više od mjesec dana imao određene zdravstvene probleme koji su ga i naveli na pretrage. Brzo je ustanovljeno kako je riječ o tumoru. 

Uz bolesnoga glumca cijelo vrijeme bila je njegova supruga Mira s kojom se upoznao 1964. godine na Bledu, a ove godine slavu zlatni pir odnosno 50 godina braka. Tijekom bogate karijere Ljubiša se borio s brojnim glumačkim i redateljskim iskušenjima, a najteži životni udarac doživio je kad je ostao bez sina Dragana koji je preminuo u 34. godini od leukemije.

"Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati i da će mi uskoro doći kraj, ali me je supruga Mira trgnula i natjerala da radim, jer je znala da ću u tome naći smisao. Mi imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je rijetkost za današnje brakove. Zajedno smo jači,", izjavio je jednom prilikom Samardžić čiji oporavak bi prema predviđanjima liječnika trebao potrajati neko vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.