Lejla Filipović: Podržavam Katarinu Prnjak, žao mi je što je sve tako ispalo



SINOĆ je održana završna večer FWZ-a, a na njoj se okupio nešto manji broj ljubitelja mode nego prijašnjih večeri. U prvom redu revije je pratila glumica Bruna Bebić Tudor, kao i njezina kolegica Nada Rocco. Dizajnerica Martina Felja popratila je rad svojih kolega, a u druženju su uživali Nada Abrus i Ronald Braus. Vesna Jelić stigla je s prijateljicama, a Ricardo Luque i Anto Nobilo sa zgodnim pratnjama. Lejla Filipović uživala je u modi, a otkrila nam je što misli o manekenkama i domaćoj modnoj sceni.

"Ima prostora za sve organizatore modnih događanja"

"Prije svega sam došla podržati Suzy i Saru i nisam baš upoznata sa dizajnerima večeras, ali podrška sam u svakom slučaju. Mislim da ima prostora za sve i da se svi organizatori modnih događanja trude, dali su prostor svim domaćim, a koliko vidim i nekim stranim dizajnerima", rekla je Lejla.

"Za uspjeh u modnom svijetu treba imati sreće"

Budući da se i sama bavila manekenstvom, upitali smo je što misli o današnjoj manekenskoj sceni kod nas te što je presudno za uspjeh u tom svijetu. "Mislim da imamo prekrasnih cura, pokazale su se uspješne i vani. Kod nas slabo pratim tu scenu. Prije svega ključna je sreća manekenke. Naći se u pravom trenutku na pravom mjestu, da bude baš ono što se traži na tržištu", smatra lijepa gospođa Filipović.

"Podržavam Katarinu Prnjak, žao mi je što je sve tako ispalo"

Lejla se osvrnula i na situaciju s Katarinom Prnjak, koja se obrušila na Direkciju izbora za Miss Hrvatske. Svojedobno je izbio veliki skandal oko Lejline titule, a ona nam je otkrila svoje viđenje nedavne situacije. "Očito smo nakon generacije Anice, Branke, svi imali problema s Direkcijom, pa tako i ja, i žao mi je. Smatram da, ako već rade organizaciju, treba do kraja podržati curu, biti iza nje. To sam doživjela, sve je bilo u redu do tamo, a kad smo se vraćali, svima je bilo svejedno. Podržavam je i žao mi je što je sve ispalo tako", smatra Lejla. Na privatnom i poslovnom planu kod Lejle je i dalje sve super. "Nismo još ništa za blagdane isplanirali, djecu ćemo malo odvesti na snijeg, a Novu godinu nismo isplanirali, ne znamo", zaključila je Lejla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.