Leonardo DiCaprio (48) negirao vezu s 19-godišnjom manekenkom, ona ugasila Instagram

Foto: Profimedia

LEONARDO DICAPRIO (48) proteklog je tjedna snimljen na zabavi u Los Angelesu u društvu 19-godišnje manekenke Eden Polani i naglo se proširila priča da su postali par, međutim, on je to sada negirao, a ona je izbrisala Instagram.

Francusko-izraelska manekenka primala je na stotine poruka u kojima su joj pratitelji, kojih je imala oko 200 tisuća, pisali vrlo ružne stvari o navodnoj vezi nje i DiCaprija. Polani je u utorak viđena na letu za New York, na kojem je bila sama, a drugo jutro je izbrisala svoj Instagram.

 

Nisu u vezi

Nedugo nakon toga Daily Mail je objavio članak u kojem im neimenovani izvor blizak DiCapriju tvrdi da oni nisu par. Izvor je odbacio sve glasine o navodnoj vezi, ali šteta je već očito napravljena.

Inače, Eden Polani izraelska je manekenka koju na Instagramu prati gotovo 200.000 korisnika. Mnogi su primijetili da manekenka nevjerojatno sliči Victoriji Lamas, s kojom se DiCaprio isto navodno viđa, a na tulumu u LA-u, gdje je snimljena s DiCaprijem prošli tjedan, privlačila je pažnju u odijelu na pruge i bijeloj bluzi.

Pročitajte više