Lidija Bačić se usporedila s J. Lo i poručila: "Ovo govori puno o našem društvu"

Screenshot: HRT/Instagram

LIDIJA BAČIĆ na Dori nije ostvarila uspjeh kakvom se nadala. Od publike je dobila samo 1 bod, a na društvenim mrežama iznapadali su je zbog izazovnog kombinezona u kojem je nastupala.

Lidija zbog toga od subote vodi mini obrambeni rat na društvenim mrežama te opravdava svoju odjevnu kombinaciju. Sad je na Instagramu objavila fotografije nekih od najpoznatijih svjetskih zvijezda poput Beyonce, Jennifer Lopez te Kim Kardashian koje su se nekad u javnosti pojavljivale u sličnim odjevnim komadima.

"TEST Označite broj osobe iz Hrvatske", pozvala je svoje pratitelje uz kolaž kojim je samu sebe svrstala u to svjetsko društvo.

"Nemoj se sekirati, bila si lijepa, pusti ove kompleksaše", "Komad i pol, razvalila si konzerve na Dori", "Potpuno opravdan argument potkrijepljen vizualom - čemu bi tvoj outfit bio neprimjeren za Doru, a kad Beyonce dođe u čemu god hoće, onda joj napunimo arenu i ne kažemo ništa. Katolibanske provokacije", tješili su je fanovi.

"Hvala vam za skoro 200.000 pregleda moje nove pjesme TEK JE POČELO u jedan dan. Zanimljiv je omjer lajkova i pozitivno/negativnih komentara o pjesmi ako usporedimo moju stranicu Planet Lille sa 102 tisuće pretplatnika i stranicu Hrvatska radiotelevizija sa 31 tisuću pretplatnika!! Govori puno o društvu u kojem danas živimo. Ja sam super ako se pitate i još više", poručila je Lile prije toga.

Inače, nakon brojnih reakcija na njezin nastup, Lidija je i objasnila svoj outfit. "Samo objašnjenje za one slabog vida... ovo nisu grudnjak i gaćice... nego uski kombinezon šivan po mojim #istasiglas mjerama", napisala je, a njezinu pjesmu "Tek je počelo" malo tko se uopće sjetio spomenuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.