Liječnice, inženjerke i influencerice... Upoznajte prelijepe brazilske WAGsice

Foto: Instagram

HRVATSKA će danas pokušati izboriti ulazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u okršaju protiv Brazila, a među publikom koja će navijati na tribinama naći će se i prelijepe supruge naših reprezentativaca.

Međutim, jednako vatrenu podršku imat će i nogometaši Brazila, čije partnerice također privlače pažnju svojom ljepotom gdje god se pojave.

Upoznajte brazilske WAGsice.

Natalia Belloli

Nogometaš Barcelone Raphinha ranije ove godine oženio je djevojku Nataliju Belloli, koju je upoznao još kao dječak. Romantičnu vezu započeli su 2021., a Brazilac nije dugo čekao te je krajem 2022. djevojku odlučio zaprositi.

Carol Cabrino

Središnji branič Marquinhos oženjen je brazilskom vlogericom i pjevačicom Carol Cabrino, koja je prvi put postala poznata kada se pojavila na X Factoru u njihovoj domovini. Navodno je nogometaš 27-godišnjakinji poslao poruku na Facebooku i tako je započela njihova romansa.

Natalia Becker

Golman Alisson Becker se 2015. godine oženio liječnicom Natalijom (31). "Pretpostavljam da me to učinilo malo drugačijim od ostalih nogometaša", rekao je jednom. "A ako se ne osjećaš dobro, bolje je živjeti s liječnikom nego s modelom." Par ima troje djece - Helenu, Mattea i Rafaela.

Vitoria Schneider Vargas

Lijevi bek Manchester Uniteda Alex Telles zaprosio je u rujnu Vitoriju Schneider Vargas, a par očekuje i svoje prvo dijete. To nije spriječilo Vitoriju da otputuje u Katar i podrži partnera.

Maria Julia Mazalli

S više od milijun pratitelja na Instagramu, Maria Julia Mazalli je najpoznatija WAGsica u brazilskom taboru (premda njena veza sa senzacijom Real Madrida Viniciusom Jr. još nije službeno potvrđena). Par je više puta viđen zajedno, no svoju romansu zasad drže podalje od očiju javnosti.

Maria Eduarda Fournier

Vezni igrač Lucas Paqueta  2018. godine vjenčao se s Marijom Eduardom Fournier (25). Maria ima preko 350 tisuća pratitelja na Instagramu, vodi vlastiti YouTube kanal i majka je njihovo dvoje djece Benicija i Filippa.

Monique Salum

Monique Salum kemijska je inženjerka koja ljubi brazilskog veznjaka Freda. Nakon studija na Sveučilištu u Belo Horizonteu radila je u Centru za razvoj nuklearne tehnologije.

Lais Moraes

Stoper Ederson Moraes upoznao je Portugalku Lais dok je igrao za Benficu i sada su zajedno više od šest godina. Od 2017. žive u sjeverozapadnoj Engleskoj s djecom Yasmin, Henrique i Laurom.

Joana Sanz

Manekenka Joana Sanz supruga je legende Barcelone Danija Alvesa. Deset godina mlađa Španjolka Sanz slavu je stekla sa samo 17 godina nakon nastupa na izboru Supermodel of the World. S Danijem ju je 2015. godine upoznao prijatelj, a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Isabelle Silva

Navijači Chelseaja jako dobro poznaju Isabelle Silvu, koja često otvoreno govori o svom mužu Thiagu. Isabelle je otputovala u Katar kako bi mu pružila podršku, dok su njihovi sinovi Isago i Iago ostali u zapadnom Londonu. Par je zajedno od 2000-ih, a vjenčali su se 2015. godine.

Ana Lidia Martins

Jedan od novijih članova brazilske momčadi, zvijezda Newcastle Uniteda Bruno Guimaraes, ljubi Anu Lidiju Martins, koja je u listopadu rodila njihovo prvo dijete. Počeli su izlaziti 2020. kada je veznjak igrao za francuski Lyon, kamo se Martins također preselila dok je gradila karijeru nutricionistice.

Anna Mariana Casemiro

Casemiro ne skriva koliko je zaljubljen u 33-godišnju vizažisticu Annu Marianu. Upoznali su se 2011. godine, a ljubav među njima brzo je planula. Zajedno imaju dvoje djece, šestogodišnju Saru i jednogodišnjeg Caija.

Rebeca Tavares

Fabinhova supruga Rebeca i sama je nekada bila nogometašica. Igrala je za Monaco baš kao i Fabinho dok nije prešao na Anfield.

Rosilene Silva

Anthony Silva suprugu Rosilene upoznao je kao tinejdžer, a od tada svoj život nastoje držati podalje od očiju javnosti. Vjenčali su se na privatnoj ceremoniji. Rosilene ne voli publicitet kao većina WAGsica, ali često postavlja fotografije njihova sina Lorenza na društvene mreže.

Isabella Rousso

Gabriel Martinelli u vezi je sa studenticom medicine Isabellom Rousso. Par je navodno zajedno godinu dana, no nije poznato kada i kako su se upoznali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.