"Lijepa obitelj": Ivan Rakitić odmara se s obitelji na jahti, Raquel podijelila fotke

Foto: Instagram

Ivan Rakitić uživa na luksuznoj jahti sa suprugom Raquel Mauri i djecom. Nogometaš je podijelio nekoliko fotografija s jahte, na kojima se vidi kako s obitelji provodi vrijeme.

Na jednoj od slika Rakitić i Raquel sjede zagrljeni u hladu jahte, dok su na posljednjoj fotki i njihove djevojčice.

Objava ima gotovo 70 tisuća lajkova na Instagramu. ''Svjetski, a naši'', ''Predivni ste, uživajte'', ''Lijepa obitelj'', samo su neki od komentara. Među komentatorima našao se i bivši reprezentativac Ivan Klasnić, koji se zbog bolesti povukao iz nogometa. ''A kad ćeš mene pozvat?'' napisao je.

Ivan i Raquel u Međugorju proslavili važan dan

Podsjećamo, Rakitić i njegova supruga u Međugorju su proslavili 13 godina ljubavi. Raquel je tim povodom na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom. "Prije 13 godina odlučili smo da se nikad nećemo razdvojiti. Volim te, živote moj", napisala je u opis objave koju je na svom profilu objavio i nogometaš. Kasnije se pohvalila i buketom koji je dobila od supruga.

U komentarima je ubrzo počela rasprava zbog jednog detalja - naime, nekima je zasmetala modna kombinacija koju je Raquel nosila u svetište. Došla je u širokim trapericama i topu koji joj je otkrivao cijela leđa. Neki misle da takav outfit nije primjeren za takvo mjesto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.