Lijepa prognostičarka završila u suzama nakon što je gledatelj komentirao njen izgled

Foto: Instagram

LIJEPA prognostičarka s kanala Sky Weather priznala je da ju je neugodan komentar gledatelja rasplakao. 

33-godišnja Nazaneen Ghaffar je putem Twittera dobila prilično zločest komentar na račun svog izgleda. 

"Ili skini 12 kilograma ili prestani stajati postrance, zaista si bespotrebno debela. Na svom profilu držiš slike iz vremena kad si bila mršavija. Stisni zube, izbaci ugljikohidrate i skini to", napisao joj je jedan gledatelj. 

Iako je priznala da nije imuna na ovakve komentare, Nazaneen mu je odgovorila. 

"Zašto je moja težina tvoj problem? Razmisli prije nego što progovoriš. Ne znaš što privatno proživljavam, a bez obzira na to ja sam osoba unutar svojeg tijela. To je ono što je bitno", napisala je ona. 

Njeni su pratitelji i kolege brzo stali na njenu stranu i osudili ponašanje ovog trola. 

"Ti si jedna od prirodno najljepših ljudi koje poznajem i jedna od najboljih", "Izgledaš nevjerojatno, tko je taj luđak?", "Apsolutno je ludo da netko smatra da je u redu poslati ovakvu poruku", "Ignoriraj ga. Ja se veselim buđenju uz tvoje prognoze godinama i nadam se da ću ih gledati još dugo", samo su neki od brojnih komentara podrške koje je primila. 

Nazaneen je u sljedećoj objavi zahvalila svima koji su joj poslali podršku. 

"Odmah sam požalila što sam mu uopće dala pozornost podijelivši njegovu objavu. Sram me reći da me rasplakala. No kad sam pročitala vaše divne poruke, osjećala sam se kao da sam dobila najtopliji zagrljaj. Ponekad mi je teško ustati kad moj alarm zazvoni u pola četiri ujutro, ali činjenica da ćete svaki dan gledati moje prognoze me čini sretnom i privilegiranom", napisala je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.