Linda Evangelista otkrila koji tretman ju je deformirao, radili su ga Ella i Tarik

Foto: Instagram

O MANEKENKI Lindi Evangelisti godinama se pisalo da je drastično promijenila izgled, a nedavno je otkrila zbog čega izgleda drugačije nego ranije. 

"Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica s kojima sam započela modnu priču bile i više nego uspješne - razlog se krije u tome što me tretman CoolSculpting brutalno uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano", otkrila je nedavno Linda u podužoj objavi na Instagramu.

CoolSculpting je zahvat zamrzavanja sala. Tom su se tretmanu podvrgnule brojne svjetske, ali i domaće zvijezde. Još krajem prošle godine o tome je progovorila influencerica Ella Dvornik. Ona je na taj tretman išla kako bi se riješila sala s trbuha nakon drugog porođaja.

"Inače se trebaju čekati tri mjeseca da se vide rezultati. Ali ja mislim da bolje od ovog ne može, ravniji trbuh ne može", napisala je Ella u siječnju uz fotografiju svog trbuha. 

Glumac i voditelj Tarik Filipović također je bio na ovom tretmanu

"Akteri ja i CoolSculpting metoda s kojom ću se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine. U onoj pjesmi se radio nije spasio, ali u ovoj je podbratku kraj", rekao je Tarik u travnju u snimci koju je podijelio na Instagram Storyju. 

Među prvima u Hrvatskoj tretman CoolSculptinga iskušala je Lana Klingor Mihić još 2019. godine.

Inače, Linda je detaljno opisala što joj se dogodilo nakon tog tretmana.

"Umjesto da je smanjio moje masne stanice, on ih je povećao i ostavio me trajno deformiranom, čak i nakon što sam se podvrgnula dvjema bolnim, ali neuspješnim operacijama. Ostala sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, a o toj mogućoj posljedici i riziku nisam bila upozorena prije tretmana. Zbog toga ne samo da sam ostala bez sredstava za život nego sam zbog njega pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osjećala najveći prezir", rekla je manekenka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.