Lindsay Lohan: Radije ću prikupljati novac za Haiti nego gledati revije

IAKO su američki mediji objavili da je Lindsay Lohan nepoželjna na New York Fashion Weeku zbog lošeg imidža koji je prati, nadobudna glumica obavijestila je svoje fanove o pravom razlogu zbog kojeg se nije pojavila na niti jednoj modnoj reviji. "Radije ću biti na humanitarnoj večeri i prikupljati novac za Haićane, kojima je to zaista potrebno, nego biti na tjednu mode", napisala je na Twitteru Lindsay, koja se jučer pojavila na humanitarnom koncertu iRock4Haiti u Londonu. 

Podsjetimo, jedan od sudionika Njujorškog tjedna mode izjavio je kako Lindsay nije bila pozvana na reviju dizajnerice Jill Stuart kako ne bi štetila njezinu ugledu. "Mnogi kreatori, osobito Jillino osoblje, smatraju da njeno pojavljivanje ne može donijeti dovoljno publiciteta", tvrdi izvor.

Ipak, još jedan od razloga njezina nepojavljivanja na modnim revijama je navodno Samantha Ronson, bivša djevojka tamnokose glumice. Naime, s obzirom na to da Samantha vodi Njujorški tjedan mode, Lindsay je zabranjeno uopće se pojaviti. "Fashion Week praktički pripada Ronsonicama i Charlotte je zabranila Lindsay da dođe na njenu reviju i after party", tvrdi izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.