Ljepotice u noćnom izlasku: Iva i Martina u istim majicama, obje Lane u minjacima

POZNATE hrvatske estradne ljepotice okupile su se sinoć u Shamballi na promociji. Večer druženja upotpunio je Tony Cetinski, koji je svojim hitovima uveseljavao publiku. Te večeri predstavljeno je novo piće, no nitko nije toliko "zavirio u čašicu" da priredi neki incident.

Ljepotice u večernjim izdanjima plijenile su pažnju prisutnih. Lana Jurčević kombinirala je minjak i duboki dekolte, dok je njezina imenjakinja Klingor pokazala samo noge u kratkoj haljinici. Lijepa Tatjana Jurić blistala je u jednostavnoj i efektnoj kombinaciji sa čipkom, a osmjeh joj je, kao i inače, bio glavni modni dodatak. Iva Jerković i Martina Vrbos odjenule su istu majicu koju su nekoliko dana ranije dobile na H&M-ovoj VIP zabavi, a kome je bolje stajala je već pitanje ukusa. Iva ju je odjenula na podrapane traperice, dok se Martina odlučila za klasičniju varijantu jeansa.

Na promociji su se pojavila i brojna druga poznata lica. Daniel Delale došao je poslovno i vodio program, a u klubu su bili i Duško Modrinić, Edvin Liverić, Anamarija Asanović, Ivana Nobilo, Marija Borić, Luka Bulić, Helena Minić, Iva Jerković, Dina Štern, Jasmina Bagarić, Anita Dujić te mnogi ostali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.