Ljepotice u Veneciji: Gwyneth došla bez grudnjaka, Monica Bellucci i Salma Hayek zablistale

ČETVRTI dan filmskog festivala u Veneciji protekao je u znaku holivudskih ljepotica. Najviše je pažnje privukla Gwyneth Paltrow koja danas promovira svoj film "Contagion". Glumica se pojavila u narančastoj Pradinoj haljini, a bilo je jasno vidljivo da ispod nje ne nosi grudnjak, jer su joj se jasno nazirale bradavice. Gwyneth je pozirala sa ostatkom glumačke ekipe i redateljem Stevenom Soderberghom. Matt Damon i dalje nosi "nulericu", a mnogi su primijetili da se glumac malo udebljao, dok je Laurence Fishburne došao u zanimljivoj kreaciji boje lila.

Lijepa Salma Hayek došla je na festival sa suprugom milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom i kćerkom Valentinom Palomom. 45-godišnja glumica pokazala je lijepu liniju u otvorenoj, crnoj haljini, a u Veneciju je došla proslaviti svoj rođendan i družiti se s kolegama glumcima. Salma je nedavno izjavila kako je jako zadovoljna svojim izgledom, iako smatra da su joj grudi "mnogo bolje izgledale prije deset godina".

Monica Bellucci koja je također poznata po svojim bujnim oblinama, u Veneciji se pojavila u "muškom" izdanju. Lijepa Talijanka zablistala je u hlačama i prsluku ispod kojeg je imala raskopčanu košulju i crni grudnjak koji se jasno nazirao. Monica na festivalu promovira svoj film "That Summer" u kojem glumi suprugu slikara kojeg vara. Monica se u jednoj sceni pojavljuje gola, a snimljena je samo mjesec dana nakon njenog poroda. Kaže kako joj nije bilo nimalo neugodno skinuti se na filmu tako brzo nakon trudnoće. "Osjećala sam se poštovano i zaštićeno", rekla je lijepa glumica na press konferenciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.