Ljubavni trokut, preljub i prozivanja. Drama oko novog albuma Sabrine Carpenter

Foto: Profimedia

Sve se više špekulira o tome da su neke pjesme s novog albuma Sabrine Carpenter Short n’ Sweet inspirirane ljubavnim trokutom u koji su uključeni Camila Cabello i Shawn Mendes. Glasine o tome da su Shawn i Sabrina bili u vezi ponovno su aktualne, a mnogi vjeruju da su njih dvoje bili zajedno čak i tijekom njegovih javnih poljubaca s Camilom na Coachelli prošle godine.

Pjesma Taste i navodne prozivke

Mnogi fanovi uvjereni su da je u svojoj novoj pjesmi Taste Sabrina prozvala Camilu Cabello. Smatraju da glumica Jenna Ortega u spotu glumi upravo Camilu. Jenna u jednom dijelu spota nosi ljubičasti outfit vrlo sličan onom koji je Camila nosila na Met Gali, gdje se pojavila sa Shawnom Mendesom.

@costarenato3 Sabrina fez uma música para Shawn Mendes e Camila Cabello? O novo álbum de Sabrina Carpenter, Short N Sweet, foi lançado essa semana e além de ser incrível, está dando o que falar pelas suas letras. No single "Taste" Sabrina parece estar falando de Shawn Mendes e Camila Cabello que voltaram pouco tempo depois que Sabrina foi vista com o cantor em 2023. No clipe os atores também são bem parecidos com eles e o personagem masculino tem o mesmo ano de aniversário que Shawn Mendes. O que acharam do álbum novo da mini loirinha? #sabrinacarpenter #shawnmendes #camilacabello ♬ Taste - Sabrina Carpenter
@littlebodydamagedheart Not a good day to be Shawn Mendes :) THEY LOOK SO SIMILIAR #shortandsweet #sabrinacarpenter #taste ♬ Taste - Sabrina Carpenter

Camila Cabello odgovorila na TikToku?

Nakon brojnih nagađanja na društvenim mrežama i Camila se uključila u raspravu. Objavila je TikTok video sa svojom pjesmom za koju se vjeruje da prikazuje njezinu stranu priče. Video je ubrzo postao viralan s preko dva milijuna pregleda i više od 200 tisuća lajkova.

Komentari su prepuni reakcija na dramu: "I ja bih iskoristila trenutak da promoviram svoju glazbu", "Ajme, ne mogu podnijeti još jedan ljubavni trokut u koji je Sabrina uključena", "S tom plavom kosom malo i izgleda kao Sabrina".

@camilacabello

hope it’ll burn out but it just gets bigger 🙄

♬ June Gloom - Camila Cabello

Nastala rasprava i oko pjesme Coincidence

Fanovi raspravljaju i o novoj pjesmi Coincidence u kojoj Sabrina pjeva: "Čim sam položila glavu na tvoje grudi, ona je znala, ima pravo šesto čulo. Sada se njezino ime pojavljuje jednom, pa onda dvaput, i bez da je ovdje, ponovno je u tvom životu. Sada je u istom prokletom gradu iste proklete noći."

Kako je počeo ljubavni trokut?

Problemi su navodno počeli u lipnju 2022. kad je Sabrina prestala pratiti Camilu na Instagramu. Shawn i Camila prekinuli su u studenom 2021., a tom su prilikom objavili zajedničku izjavu: "Hej, ljudi, odlučili smo prekinuti svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugome kao ljudima je jača nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji."

U veljači 2023. Shawn i Sabrina prvi su put viđeni zajedno, što je dodatno potaknulo nagađanja o vezi. Zajedno su napustili zabavu povodom izlaska novog albuma Miley Cyrus Endless Summer Vacation. Izvor je tada za ET Online izjavio da "Shawn i Sabrina izlaze. Puno vremena provode zajedno i pokušavaju to držati u tajnosti". Međutim, već u ožujku 2023. Shawn je u intervjuu za nizozemsku televizijsku emisiju RTL Boulevard izjavio: "Mi nismo u vezi."

Poljupci na Coachelli

Mjesec dana nakon što je demantirao vezu sa Sabrinom, Shawn je ponovno viđen s Camilom na Coachelli. Sabrina je zatim objavila pjesmu Cindy Lou Who, za koju su mnogi vjerovali da govori o toj situaciji. U pjesmi pjeva: "Možda ju je upoznao negdje u pustinji, dok je tražio svoju dušu, našao je nekog boljeg. Pretpostavljam da ga činiš sretnim kao što ja nisam mogla."

U lipnju 2024. Camila je objavila pjesmu June Gloom, koja je, prema mišljenju mnogih, inspirirana vezom Shawna i Sabrine. "Moje tijelo vrišti kad govoriš. Ona je cool, čula sam. Neću se iznenaditi, vidjela sam slike. Mi smo vatromet, sigurno. Nadam se da će se ugasiti, ali samo postaje veći", stoji u tekstu Camiline pjesme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.