Ljubavnica Davida Boreanaza otkrit će detalje njihove ljubavne afere

IAKO je dosad šutjela o aferi s glumcem Davidom Boreanazom, njegova ljubavnica odlučila je javno progovoriti o svim detaljima njihove seksualne veze. Neimenovana djevojka zasad je primila brojne ponude američkih tabloida koji joj nude pozamašne svote kako bi ispričala prljave detalje iz postelje holivudskog ljepotana, ali ona još uvijek čeka onu najbolju.

"Spetljao sam se sa ženom koja me tražila novac u zamjenu za šutnju. Osjećao sam se grozno i shvatio sam da me ucjenjuje"

Kao glavni razlog njezine odluke da progovori o svemu navodi se upravo njegova priča koja je prije nekoliko dana osvanula u medijima. Podsjetimo, Boreanaz, koji je godinama u braku s Jamie Bergman, je javno priznao da je varao svoju suprugu jer nije htio da ga ljubavnica ucjenjuje.

"Spetljao sam se sa ženom koja me tražila novac u zamjenu za šutnju. Osjećao sam se grozno i shvatio sam da me ucjenjuje. Sada radim na tome da izgladim stvari sa suprugom i da popravim sve loše što sam joj napravio", tvrdi glumac dok neimenovana ljubavnica bijesni zbog navodnih laži koje je izgovorio.

"Moja klijentica nije objavila da je imala aferu s Davidom, ali nakon što ju je on napao preko medija, odlučila je ispričati svoju stranu priče"

"Moja klijentica nije objavila da je imala aferu s Davidom, ali nakon što ju je on napao preko medija, odlučila je ispričati svoju stranu priče", rekla je odvjetnica Gloria Allred. Iako je identitet njegove višemjesečne ljubavnice još uvijek nepoznat, mnogi nagađaju da je riječ upravo o Rachel Uchitel, djevojkom koja se spetljala i s Tigerom Woodsom, Alexom Rodriguezom, Derekom Jeterom, Stephenom Dorffom te producentom Američkog idola Ryanom Seacrestom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.