Ljubavnica Tigera Woodsa i Davida Boreanaza skinut će se za američki Playboy

RACHEL UCHITEL ime je plesačice i navodne glumice koja je medijima prodala priču o aferi s Tigerom Woodsom te pokušala ucijeniti Davida Boreanaza koji je svoju suprugu također varao s njom.

Ipak, čini se da popularnoj ljubavnici slavnih nije bilo dovoljno 10 milijuna dolara, koje je navodno dobila od Tigera u zamjenu za šutnju o njihovoj aferi, niti preostala pozamašna svota koju je navodno dobila od raznih tabloida kojima je ispričala sve o njihovoj aferi, već je sada odlučila zaraditi slikajući se gola za američki Playboy.

David Boreanaz javno priznao nevjeru

Ipak, "mužnja" novca iz džepa Davida Boreanaza nije joj pošla za rukom već je nevjerni glumac odlučio priznati svojoj supruzi aferu i pokušati spasiti njihov brak. Zvijezda "Angela" David odlučio je i javno progovoriti o aferi s Rachel te otkrio da je odlučio objaviti cijelu priču jer nije htio dopustiti da ga ljubavnica ucjenjuje.

Baš zbog toga najgore je prošla Rachel koja od Boreanaza nije dobila novac te je obilježena kao ucjenjivačica oženjenih muškaraca. Također, postala je meta američkih tabloida koji je "razapinju" iz dana u dan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.