Ljubiteljice luksuzne odjeće, zbog muževa ostavljale karijeru: Žene klana Mamić

Foto: Davor Puklavec/Marko Lukunic/Luka Stanzl/Petar Glebov/PIXSELL

ŠUŠKANJE o navodnoj novoj ljubavi Zdravka Mamića ponovno je u fokus stavilo članove i članice obitelji Mamić.

Mnogi se pitaju gdje je trenutno Marina Mamić, žena s kojom je Zdravko Mamić, koliko se zna, još uvijek službeno u braku i koja je donedavno još uvijek živjela u stanu u Međugorju koji je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Marina Mamić

Marina Mamić, supruga Zdravka Mamića, svih ovih godina se uspješno drži izvan očiju javnosti. Njezinu fotografiju moglo se naći tek nakon kojeg obiteljskog odlaska na celebrity vjenčanje ili event.

Ona je druga supruga Zdravka Mamića, a upoznali su se 1994. godine. "Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona", rekao je Mamić jednom prilikom.

U braku su dobili dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Prije Marine, Mamić je bio u braku s Nadom s kojom je dobio sina Marija. Devet godina starija Nada osvojila mu je srce dok je bio vrlo mlad. Vjenčali su se kad je Mamić imao samo 21 godinu.

Iva i Lucija Mamić

Mamić se 2017. pohvalio da je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublin, koji ju je proglasio i studenticom generacije.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je tada.

Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 9. studenoga 2017.

Na fotografiji koju je tad objavio najviše su pozornosti ipak privukli modni dodaci koje su nosile Lucija i Iva. Tako je Lucija nosila Yves Saint Laurent torbicu, dok je njena mlađa sestra Iva nosila Chanelovu crvenu torbicu te Guccijev remen.

Iva i Lucija veoma su bliske s Izabel Kovačić, suprugom Matea Kovačića te se često druže na privatnim zabavama. Lucija je prošle godine krenula u poduzetništvo te pokrenula globalnu platformu za kupovinu.

Monika Kravić

Osam godina Monika Kravić bila je dio obitelji Mamić, sve do iznenadnog razvoda 2016. godine. Njeno vjenčanje s Marijem Mamićem, Zdravkovim sinom iz prvog braka, u hotelu Westin proglašeno je jednim od najskupljih u Hrvata, a u braku su dobili dva sina, Josipa i Jakova.

Iako se u jednom trenutku vratila na male ekrane, Monika se većinu braka brinula o sinovima. Mediji su 2016. pisali da je tijekom pretresa kuće na Tuškancu kod nje nađeno sto tisuća eura u gotovini

Tia Mamić

Godinu dana nakon razvoda od Monike, Mario Mamić oženio se Tijom Jurčić, pokćerkom Ljube Jurčića. Svadba je bila također u Westinu, ali u drugoj dvorani. Uzvanike je zabavljala Rada Manojlović koja je Zdravku Mamiću otpjevala njegov najdraži hit: "Ne može nam nitko ništa".

Vanja Horvat

Zdravkov brat Zoran Mamić sedamnaest je godina bio u braku s Vanjom Horvat, s kojom ima dvoje djece, kćer Ninu i sina Brunu. Vanja Horvat sestra je Hrvoja Horvata, izbornika hrvatske rukometne reprezentacije. Ona i sestra Jasenka brata su često branile u javnosti. Otac im je Hrvoje Cveba Horvat, legendarni bjelovarski rukometaš.

Nakon razvoda od Vanje, Zoran Mamić oženio je ekonomisticu Anu Šikić, no razveli su se nakon dvije godine. Zatim je, navodno u Dubaiju, upoznao Senku Mandić s kojom je 2020. dobio dijete.

Ljubav prema skupocjenim dodacima

Sve žene obitelji Mamić ljubiteljice su skupocjenih torbica pa se u različitim navratima svaku od njih moglo vidjeti s nekim od zvučnih imena pod rukom. Vanja Horvat voli Hermes, njena kći Nina Mamić viđena je sa Chanelom, dok je Ana Mamić na sud došla s torbicom čija je cijena 18.000 kuna. Još jedna stvar koja je zajednička svim ženama koje su se udale u obitelj Mamić jest da su ostavljale karijere zbog muža i djece.

Podsjećamo, šuška se da je navodna novopečena Mamićeva djevojka ostavila supruga zbog njega, a spominje se i navodno vjenčanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.