Predstavljale su Srbiju na Eurosongu, a sad su krenule glasine o njihovom raspadu

Foto: Peter Dejong/Guliver Image

PJEVAČICA Ksenija Knežević iz grupe Hurricane, koja je ove godine predstavljala Srbiju na Euroviziji, zabrinula je obožavatelje svojim zadnjim potezom. Naime, srpski mediji prenose da je pjevačica nedavno s društvenih mreža uklonila sve fotografije na kojima pozira s kolegicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, a nakon toga i sve privatne objave, što je potaknulo nagađanja o raspadu grupe.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svog privatnog razloga, a uz sve što je vezano uz njezin privatni život ne dajemo izjave", poručili su iz PR-a grupe. Ksenija Knežević se o nagađanjima još nije oglasila, ali je izjavu dao njezin otac Nenad Knežević Knez.

"S njima je sve u savršenom redu, a obrisala je jer je imala neki problem s hakerima", pojasnio je te istaknuo kako nije došlo do svađe među djevojkama.

U današnje vrijeme ovakav potez najčešće označava prekid ljubavnog ili poslovnog odnosa, a jedan od posljednjih primjera je Danijela Martinović, koja je obrisala sve objave sa svojim bivšim partnerom Petrom Grašom te na Instagramu prestala pratiti njega i njegovu sadašnju djevojku Hanu Huljić.

Grupa Hurricane je jako popularna na regionalnoj sceni, njihove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, a na ovogodišnjem Eurosongu su prošle u finale i završile na 15. mjestu.

Pročitajte više