Ljudi ne mogu vjerovati kakav "stan" se iznajmljuje za 3450 kn mjesečno

Foto: Craigslist

OGLAS za "novoobnovljeni mikrostudio" u Vancouveru, za koji se ispostavilo da je mala kupaonica s krevetom zbijenim u nju, izazvao je brojne kritike na društvenim mrežama prije nego što je nestao s oglasnika.

Opisan kao idealan za samca koji želi živjeti po pristupačnim cijenama u centru Vancouvera i ne treba puno prostora, prostor od 15 kvadrata zapravo je kupaonica u kojoj je krevet smješten samo nekoliko koraka od wc školjke.

Kao najamnina naveden je iznos od 680 kanadskih dolara (oko 3450 kuna), što je mnogima izgledalo sumanuto, čak i kad se uzme u obzir koliko je trenutno skupo živjeti u Vancouveru, prenosi Oddity Central.

U oglasu je stajalo i kako se "stan" iznajmljuje na tri mjeseca s opcijom produljenja i naznačeno je kako nema kuhinje te nisu dopušteni ljubimci.

Bizaran oglas pojavio se na Craigslistu ranije ovaj mjesec, no vrlo brzo je obrisan. Naravno, screenshot je brzo počeo kružiti društvenim mrežama te izazivati negativne reakcije.

Oglas su mnogi na kraju ismijali, ali neki su i istaknuli kako je on odraz trenutnog stanja tržišta nekretnina u jednom od najskupljih svjetskih gradova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.